20-talsvilla i idylliskt läge mest klickad

En 1920-talsvilla i Bromma tog sig till första plats som Hemnets mest klickade objekt vecka 16. Huset ligger på en lugn återvändsgata med närhet till allt man behöver.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Fjelkners by Widerlöv. 

Villan, som ligger i Ålsten i Stockholm, har en välplanerad och öppen planlösning med en blandning av modern design och 1920-talsanda. Här kan man njuta av lugnet, samtidigt som man snabbt tar sig in till city via kommunaltrafiken.

– Det är verkligen ett trivsamt boende, mitt i ett mysigt villakvarter nära Mälaren, säger mäklaren Christina Casserlöv på Fjelkners by Widerlöv, som förmedlar bostaden. 

Foto: Henrik Svanberg för Fjelkners by Widerlöv. 

Huset byggdes 1926 och har 6 rum och kök. Därtill tillkommer även en trädgård med gott om plats för både återhämtning och lek.

– Intresset för villan har varit stort. Det som verkligen sticker ut är det trevliga läget på en lugn återvändsgata, säger Christina. 

Åker man med spårvagnen till Ålsten passerar idylliska villaträdgårdar i revy, och under de varma månaderna kan man ta en kort promenad till Mälarstranden för ett svalkande dopp. Solviksbadet och Ålstensängen bjuder även på barnvänliga sandstränder. 

Foto: Henrik Svanberg för Fjelkners by Widerlöv. 

I skrivande stund har villan kommit upp i över 35 200 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om villan? Klicka här.