Bohemisk lyx på Ekerö lockar tiotusentals klick

På Ekerö, närmare bestämt på Parkslingan 35, ligger den 242 kvadratmeter stora villan som lockade mest klick på Hemnet under vecka 23. Huset är en blandning av modernt och bohemiskt med fantastiska detaljer såsom smidestrappa och antika dörrar.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Mäklarringen Ekerö.

Huset är byggt 1970 och har en härlig atmosfär. Inredningen är i äkta boho-stil med handplockade detaljer och noga utvalda kulörer. Här kan du njuta av sjöutsikt både inomhus och utomhus, flertalet uteplatser och vackra färgtoner. Den nuvarande ägaren, en konstnär, har genomgående låtit renovera, modernisera och bygga till huset. 

– Det som sticker ut extra mycket med huset är atmosfären och harmonin med alla de extra detaljerna, som de antika dörrarna i äkta boho-stil. Men självklart också poolen med nytt poolhus/gästhus/ateljé tillsammans med den fina sjökontakten, säger mäklaren Maria Pettersson på Mäklarringen, som förmedlar bostaden. 

Foto: Mäklarringen Ekerö.

I det platsbyggda, moderna köket flödar ljuset vackert in. Tack vare flertalet uteplatser kan man alltid njuta av både sol och skugga. Tomten, som är 1605 kvadratmeter, har en lummig trädgård som blir extra fin under vår och sommar. 

– Om man köper den här villan kan man förvänta sig en oas nära Stockholm, det är ett fantastiskt hus som måste upplevas på plats. Det är perfekt för barnfamiljen men även den som söker ett hus utöver det vanliga, säger Maria. 

Foto: Mäklarringen Ekerö.

Vardagsrummet har synliga takbjälkar och fin sjöutsikt. Härifrån kan man gå ut till en av de charmiga uteplatserna, och sedan vidare ut mot den härliga trädgården. Den öppna spisen ger hög mysfaktor och skön värme under årets kalla månader. 

I skrivande stund har artikeln kommit upp i över 71 500 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om huset? Klicka här.