Fri sjöutsikt i stan lockar mest klick

På Kristinebergs Strand i Stockholm ligger lägenheten som blev mest klickad på Hemnet under vecka 36. Här bor man på högsta våningen, precis vid vattnet, med fri utsikt över Mälaren.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Theo Björk.

Lägenheten, som är unik i sitt slag, ligger på högsta våningen i huset och har fri utsikt över Mälaren. Sjöutsikten kan avnjutas från alla fönster och den terrassliknande balkongen. Utanför huset, som ligger närmast vattnet vid gatans slut, finns endast bryggor och båtar.

– Det som sticker ut extra mycket med den här lägenheten är såklart vattnet, underbara solnedgångar, ljusinsläppet och att den är lyxigt renoverad med stilsäker blick, säger mäklaren Nina Larsson på Mäklarhuset Stockholm Innerstan, som förmedlar bostaden.

Foto: Adam Helbaoui.

Lägenheten byggdes 1998 och är full av stilsäkra materialval och genomtänkta lösningar. Under sommarhalvåret blir balkongen ett extra rum där du kan njuta av eftermiddagssolen fram till att den går ner.

– Köper man den här lägenheten bor man i ett livsstilsboende som andas lyx. Lägenheten är ytterst väldisponerad med mycket funktion, förvaring och med stort badrum för hela familjen, säger Nina.

Foto: Adam Helbaoui.

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum, där den stora köksön blir den naturliga favoritplatsen att samlas kring. Fiskbensparketten är i oljevaxad ek och den specialdesignade köksinredningen kombineras med sten i sober granitkeramik.

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 56 600 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om lägenheten? Klicka här.