Stockholmspärla veckans klickraket

I Solna ligger den 77 kvadratmeter stora lägenheten som lockade mest klick på Hemnet under vecka 38. Lägenheten har gavelläge och egen uteplats – som skapar en intim radhuskänsla.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Bronze Fastighetsförmedling AB.

Huset är byggt 2015 och lägenheten har en luftig känsla. Här kan du njuta av fantastiskt ljusinsläpp, generösa sociala ytor och ett nyrenoverat lyxigt kök. Från vardagsrummet kommer man ut på den soliga uteplatsen där man kan hänga vid grillen, i den större soffgruppen eller vid matplatsen.

– Det som sticker ut extra mycket med den här bostaden är den unika kombinationen av att den är nyproducerad men samtidigt genomgått en renovering som har skapat en charm som är ovanlig i nyproduktioner, säger mäklaren Joe Maatouk på Bronze Fastighetsförmedling AB, som förmedlar bostaden. 

Foto: Bronze Fastighetsförmedling AB.

Köket är fullt utrustat med köksö, mörka stilsäkra luckor och bänkskivor av Terazzo. Här finns dessutom en inbyggd varmluftsugn, induktionshäll och mikrovågsugn samt en integrerad diskmaskin och vinkyl. Intill köket finns plats för ett större matbord för de stora bjudningarna. 

– Det är ofta utmanande att behålla eller återskapa den klassiska charmen i moderna nyproducerade bostäder, så att detta har uppnåtts är definitivt en framstående egenskap. Utöver detta erbjuder bostaden en imponerande uppsättning bekvämligheter och funktioner som gör den mycket attraktiv, säger Joe. 

Foto: Bronze Fastighetsförmedling AB.

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 29 800 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om Brotorpsvägen 4? Klicka här.