51-miljonerslya på Strandvägen till salu

En sekelskiftesvåning på Strandvägen i Stockholm blev Hemnets mest klickade objekt under vecka 39. Den privata uteplatsen är helt unik – och den största på Strandvägen.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Eklund Stockholm New York.

Våningen är om 6 rum och kök, fördelat på 216 kvadratmeter. Här bor man med högt i tak, klassisk stuckatur och generösa ytor. Lägenheten ligger i Strandvägens mest representativa fastighet – med egen hiss direkt ner till garaget.

– Våningen ligger i Stockholms kanske vackraste fastighet. Det är definitivt en fastighet med Stockholms mest ståndaktiga entré i alla fall, säger mäklaren Niklas Berntzon på Eklund Stockholm New York, som förmedlar bostaden. 

Foto: Eklund Stockholm New York.

Han fortsätter:

– Det som sticker ut mest är den stora uteplatsen som är helt unik. Det är den största privata uteplatsen på Strandvägen, säger Niklas. 

Foto: Eklund Stockholm New York.

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 15 800 klick. Intresset har varit oproportionerligt stort i relation till hur många som faktiskt har medel att förvärva den här typen av hem, berättar Niklas.

– Vi arbetar med att ställa vissa krav på de personer som får tillgång till visning, av respekt till både säljare och seriösa spekulanter, säger han avslutningsvis. 

Vill du läsa mer om sekelskiftesvåningen? Klicka här.