Våning i Birkastan mest klickad

Öppen planlösning, goda förvaringsmöjligheter och stora spröjsade fönster verkar stå högt på många önskelistor. Lägenheten, som ligger i Birkastan i Stockholm, blev veckans mest klickade objekt på Hemnet i veckan.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

I den här lägenheten om 2,5 rok bor man på 67 kvadratmeter med en öppen, social planlösning där kök och vardagsrum avgränsar varandra. Fastigheten är från 20-talet och har många klassiska tidstypiska attribut som fiskbensparkett, generös takhöjd, högresta spröjsade fönster, djupa fönsternischer och takrosetter.

– Det som sticker ut extra mycket med lägenheten är matsalsdelen, och jag är övertygad om att många ser sig själva bjuda in till härliga middagar här, säger fastighetsmäklaren Emil Hoffman på BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri, som förmedlar bostaden. 

Foto: BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

I köket finns bra arbetsytor som består av dubbla köksbänkar i svart polerad granit. Spegelluckorna är i en elegant grå kulör. Köket nås från både hallen och vardagsrummet, vilket skapar en rymlig känsla och ett härligt flöde.

I dagsläget finns det två sovrum i lägenheten. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng med nattduksbord på båda sidorna, samt god förvaring genom en rymlig klädkammare. Det andra sovrummet har en platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar och har använts som barnrum och kontor.

– Flyttar man hit kan man förvänta sig ett elegant och funktionellt hem som tack vare god planlösning och proportioner kommer att skänka glädje i många år, säger Emil. 

Foto: BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Det lugna läget precis vid Rörstrandsgatan bjuder på ett brett utbud av restauranger och butiker. Man har dessutom direkt närhet till grönområden i Karlbergs slottspark och Vasaparken, samt utmärkta kommunikationer genom tunnelbana, buss och tåg.

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 25 400 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om Drejargatan 7? Klicka här.