Sekelskiftesvåning veckans klickraket

Den här nyrenoverade lägenheten i centrala Stockholm lockade mångas intresse i veckan. Takhöjden, trägolven och de bevarade detaljerna gör det inte svårt att förstå varför. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Sekelskifteslägenheten ligger på en eftertraktad adress på Östermalm i Stockholm. Lägenheten renoverades 2023 och är om 36 kvadratmeter. Här bor du med högt i tak, bevarade detaljer, vackra trägolv och nyrenoverat kök och badrum.

Se fler klicktoppar här!

– Köper man den här lägenheten får man en helt nyrenoverad, yteffektiv bostad som är omgjord från 1 till 2 rok. Det är en perfekt första eller andra lägenhet innan man eventuellt får större familj, säger fastighetsmäklaren Annika Wijkström, på Erik Olsson Fastighetsförmedling, som förmedlar bostaden. 

Balkongen vetter mot innergården där solen tittar förbi på eftermiddagarna. Läget är lugnt, samtidigt som du har nära till Karlaplan och dess kommunikationer.

– Det som sticker ut extra med lägenheten är att den är så charmig. Den har alla de där detaljerna som man gillar; trägolv, fönsternischer, högt i tak och balkong. Och bra med förvaring, säger hon.

Efter renoveringen blev köket och vardagsrummet kombinerat. Köket är platsbygg med mörkbetsade askfanér, grönt kakel på väggen och polerad marmorbänk med goda arbetsytor. Trägolven är nyslipade i både kök, vardagsrum och sovrum.

– Intresset för lägenheten har varit stort, vilket känns extra kul med hösten i minne, säger Annika Wijkström avslutningsvis.

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 96 200 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om lägenheten? Klicka här.