Renoveringsobjekt i Bromma lockar tusentals

Drömmer du om ett renoveringsobjekt i Stockholm? Då kan det här vara något för dig! I Bromma hittar vi veckans mest klickade objekt, en gul villa i det idylliska villaområdet Ålsten, med oändlig potential. 

Få nyheter om bostadsmarknaden i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

I Brommaområdet Ålsten hittar vi veckans klicktopp. Foto: Fjelkners by Widerlöv.

Strax utanför centrala Stockholm ligger Bromma och veckans klicktopp. Villan på Granitvägen 12, byggdes år 1939 och byggdes ut på 1960-talet. Här finns totalt fyra rum, fördelade på 114 m2. I huset finns även en källare på 74 m2 med bland annat tvättstuga och verkstad, och en tomt på 810 m2. 

I huset finns bevarade detaljer som fiskbensparkett, inbyggda garderober, öppen spis och inglasad altan med utsikt över trädgården. Men huset behöver en genomgående renovering, enligt Hemnet-annonsen. 

Fiskbensparkett och öppen spis i matsalen och vardagsrummet. Foto: Fjelkners by Widerlöv.

– Det är ett hus som inte renoverats på många år och har behov av bland annat nytt värmesystem, tak, ommålning av fasader samt stambyten, förklarar mäklaren Jonas Cederroth, på Fjelkners by Widerlöv, som förmedlar objektet. 

Se fler klicktoppar här!

Intresset för villan är “mycket stort” berättar Jonas Cederroth, vilket han delvis tror beror på att många lockas av just renoveringsobjekt. 

– Renoveringsobjekt tenderar att attrahera många spekulanter, då man har möjligheten att forma sitt boende helt efter sina egna preferenser. Det centrala läget i Ålsten är naturligtvis också mycket attraktivt.

Villan har i skrivande stund 12 324 klick. Vill du veta mer? Klicka här!

Foto: Fjelkners by Widerlöv.