Kajplats 6 blir Liljeholmskajens nya kännemärke

Under de senaste 15 åren har Liljeholmskajen vuxit fram som en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar. Bostadsutvecklaren JM har varit med från starten och skapat ett bostadsområde med vatten, natur och city runt hörnet.

Kajplats 6 omsluter en ombonad innergård med öppning mot Årstavikens vatten.

Många har promenerat längs Årstavikens stigar för att slutligen komma fram till bostadsområdet Liljeholmskajen. Området har vuxit fram under de senaste 15 åren och idag finns hela livet på plats med skolor, butiker, restauranger och arbetsplatser. Just nu pågår bygget av Kajplats 6 som blir Liljeholmskajens högsta hus och ett tydligt landmärke med en glasinklädd topprestaurang på 26:e våningen.– Kajplats 6 har ett fantastiskt läge längs Liljeholmskajen där många bostäder har en oslagbar vattenutsikt. Kvarterets privata gård är också en härlig plats att vara på med mötesplatser och grönska, säger Jon Vidar Semb-Josefson, projektledare på JM för Kajplats 6.

Kajplats 6 karaktäriseras av en vacker arkitektur men även en innergård som till stor del täcks av ett härligt trädäck, planteringar och sittplatser för umgänge. Det går i linje med hur JM har varit med och utformat hela Liljeholmskajen de senaste 15 åren. Det är ett område där umgänge och aktivitet varit i fokus.

Vill du anmäla intresse för Kajplats 6? Klicka här.

Vardagsrum med stort ljusinsläpp.

Säkert köp

JM har ett trygghetspaket som innefattar en rad tjänster som ska göra bostadsköpet till en trygg affär. Trygghetspaketet innehåller till exempel ersättning för dubbel boendekostnad om kunden inte får sitt nuvarande boende sålt innan inflyttning. Det kan också innebära tillträdesskydd om man behöver flytta fram tillträdesdagen på den nya bostaden samt att JM säkerställer förutsättningarna för en trygg och fungerande bostadsrättsförening. – Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men du ska också känna dig trygg med ditt bostadsköp. Med vårt trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, är du säker hela vägen hem till Kajplats 6, säger Jon Vidar Semb-Josefson.

Du kan läsa mer om JMs trygghetspaket här.

Bostäderna i Kajplats 6 har fint ljusinsläpp och är byggda med klassiska naturmaterial. Kajpromenaden med restauranger och ett myllrande liv ligger runt hörnet, det gör även kommunikationerna till resten av Stockholm. I närheten finns buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg.

Utsikt över Årstaviken och Södermalm.

Många av lägenheterna kommer ha en spektakulär utsikt över Stockholm, hur har ni planerat de lägenheterna? – Dessa bostäder är utformade med sociala ytor mot vattnet med fina ljusinsläpp för att kunna njuta så mycket som möjligt av utsikten. En inglasad balkong i anslutning till vardagsrummet, mot vattnet, gör att du kan nyttja balkongen många dagar om året, säger Jon Vidar Semb-Josefson.

Vill du anmäla intresse för Kajplats 6? Klicka här.

Kajplats 6 blir det högsta huset i Liljeholmskajen.