Därför ska du välja JM i Järfälla

Järfälla är en av Stockholms mest expansiva kommuner, vilket märks för den som besöker kommunen. Inom några år kommer tunnelbanan rulla i Järfälla, tusentals bostäder byggs och de boende kan uppleva närhet till både vatten, natur och kommunikationer. Bostadsutvecklaren JM har en viktig roll i utvecklingen av Järfälla.

JM utvecklar tre områden i Järfälla: Kallhäll centrum, Bolinder strand och Söderdalen i Jakobsberg. För den som vill vakna varje morgon till utsikten av ett glittrande vatten i Mälaren är Bolinder strand det perfekta boendet. Läget precis bredvid Mälaren skapar möjligheter för olika aktiviteter. Ta en löprunda i skogen, paddla kajak, ta ett morgondopp eller snöra på skridskorna på vintern, allt finns precis runt hörnet i Bolinder strand. – För oss på JM känns det viktigt att de nya bostäderna smälter in fint bland de K-märkta byggnaderna. Vi vill låta det gamla leva kvar samtidigt som vi ger plats åt fler människor att skriva sin historia i dessa kvarter, säger Rikard Boman, projektledare på JM och ansvarig för Bolinder Strand.

Vill du veta mer om bostäderna i Bolinder strand? Klicka här.

Illustration som visar utsikten över Mälaren från punkthuset i JMs projekt i Bolinder strand.

Modernt och tillgängligt

En kort promenad från Bolinder strand bygger JM även bostäder i Kallhäll centrum. Kallhäll centrum och pendeltågsstationen har de senaste åren genomgått en gedigen renovering. Fastigheter har rustats upp och området har moderniserats. Det i sin tur har gjort att restauranger har valt att flytta in, förskolor har öppnats och butiker valt att satsa i området. Här har kommunen även valt att bygga upp ett helt nytt Folkets hus, vilket är navet för kulturella aktiviteter i Kallhäll.

Låter Kallhäll centrum mer lockande? Klicka här.

Illustration som visar JMs kvarter Bofinken i Kallhäll centrum.

Spännande nytt område

Att köpa en bostad är en stor händelse i livet. Därför är det viktigt att ta ett välgrundat beslut när det är dags att välja bostad. JM har en 70-årig historia av att inte enbart producera bostäder, utan hela stadsdelar. Ett bra exempel på detta är Söderdalen i södra Jakobsberg, ett helt nytt bostadsområde som växer fram nära Jakobsbergs centrum och goda kommunikationer.

De fyra första kvarteren är inflyttade och klara, så här är det redan fullt med liv och rörelse. Sammanlagt ska det bli ett femtontal kvarter som tillsammans skapar ett helt nytt område av vad som tidigare varit ett uttjänt industriområde. I Söderdalen har JM varit med från början och skapat visionen för området. Den nya parken mitt i Söderdalen kommer att bli en naturlig mötesplats för alla som bor där, och även de som är på besök. För barnfamiljen finns det ett stort urval av förskolor och skolor i närområdet att välja på. För den aktiva finns alla möjligheter till en aktiv fritid med gångavstånd till både simhall, sporthall och idrottsanläggningar.

Vill du veta mer om bostäderna i Söderdalen? Klicka här.

Illustration som visar en del av Söderdalens nya park samt kvarteret Vattenkvarnen.

I Järfälla finns något för alla, oavsett om du vill vakna upp med utsikt över Mälaren, ha nära till närmsta förskola eller äta en god middag på restaurang. Vill du veta mer om JM i Järfälla? Klicka här.

Fakta: Tryggt att köpa med JM

För att hjälpa bostadsköpare har JM ett trygghetspaket som innefattar dubbel boendekostnads- och tillträdesskydd. Allt för att vara ett tryggt val för bostadsköparen genom bostadsköpet. Läs mer om ditt trygga bostadsköp här!

Karta som visar JMs projekt i Järfälla.