Vore det inte skönt med en helt ny bostad?

Tänker du ibland att det vore skönt att flytta till en helt ny bostad, där ingen tidigare gjort några som helst avtryck? Där du är den första som tar en dusch eller gräddar något gott i ugnen? Även om du inte tar steget nu direkt så får du den 17 mars möjligheten att påbörja din resa mot ett nytt, fräscht och rent hem, då JM anordnar Stora visningsdagen.

Foto: JM

Stora visningsdagen är till för att ge bostadssökare möjligheten att under en dag besöka, inspireras av och drömma om ett nytt hem. Under Stora visningsdagen har JM visningar av färdiga, pågående och planerade bostäder runtom i Sverige under en och samma dag.

Oavsett var de ligger och hur stora de är har bostäderna följande gemensamt, kvadratmeter efter kvadratmeter av fräscha och rena ytor och orörda material. Här skriver du din historia.

Håller för generationer

När du köper en nyproducerad bostad från JM får du inte bara ett nytt och fräscht hem. Du får också en bostad som är byggd för att hålla för flera generationer och som dessutom är Svanenmärkt.

Att Svanenmärka en bostad innebär bland annat att alla material är fria från miljö- och hälsofarliga kemikalier, att vitvarorna är energieffektiva, att ventilationen är optimerad utifrån rådande förutsättningar och att husen är byggda på ett robust och hållbart sätt.

Organisationen Miljömärkning Sverige granskar och garanterar att JM uppfyller alla miljökrav och från förra året Svanenmärker JM samtliga egna bostäder som projekteras i Sverige, Norge och Finland. Att en hel koncern blir Svanenmärkt är unikt i Norden. – Att köpa en bostad är att planera för framtiden. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för miljön och en ökad livskvalitet för dem som bor i våra hus. Det ligger i vårt DNA, säger Johan Skoglund, VD på JM.

Visste du att…

Ända sedan 2008 har JM byggt hus som använder 25 procent mindre energi än kraven i Boverkets regler. De Svanenmärkta husen är dessutom energieffektiva, vilket minskar både driftskostnad och klimatpåverkan.

Här kan du se JMs visningar där du bor:

Visningar i Stockholm

Visningar i Göteborgsregionen

Visningar i Uppsala

Visningar i Skåne 

Visningar i Örebro, Västerås, Norrköping och Linköping