Ny etapp i populära Mjölbyprojektet: Säljstart januari 2020

Med läge längs Svartån har bostadsprojektet Svartåpromenaden väckt nyfikenhet. Nu är det säljstart för den fjärde etappen i det populära projektet. – Mjölby har verkligen tagit emot detta område väl och det finns ett stort, uppdämt behov av nyproduktion i centrala delar, säger Elin Berggren, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling som säljer lägenheterna.

FSedan tidigare är etapp 1 och 2 redan inflyttade medan etapp 3 är under produktion. Intresset har varit stort alla etapper i Brf Svartåpromenaden, Mjölbys nya centrala stadsdel alldeles intill Svartån som rinner genom staden.

Gå på visning av Svartåpromenaden – klicka här för att veta mer.

Växande stad

Mjölby är en växande stad med en ständig tillväxt, men de effektiva pendlingsmöjligheterna och närheten till Linköping skapar möjligheter även utanför stan. Brf Svartåpromenaden är byggd för att underlätta alla de där vardagliga sakerna som pendling till arbetet, närheten till naturen eller möjligheten att ta en kaffe på balkongen en solig sommarmorgon. – Det känns spännande att få starta ytterligare en etapp i Svartåpromenaden. Vi släpper information löpande. Vi vet att många behöver lite tid på sig att fatta beslut så just nu välkomnar vi en intresseanmälan utan förpliktelser och vill gärna trycka på att besöka våra visningar under hösten, säger Elin Berggren.

Gå på visning av Svartåpromenaden – klicka här.

Etablerat område

En fördel med att flytta in etapp 4 är att det redan finns ett etablerat bostadsområde på plats. Den centrala placeringen gör att affärer och service redan är på plats. Säljstarten för etapp 4 är i januari, men redan under hösten går det att besöka en visningslägenhet för att få en känsla av hur de färdiga lägenheterna kommer att se ut.

Alla etapperna präglas av ett modernt utseende där lägenheterna har bra planlösning, mycket förvaring och stora balkonger. De är också byggda för att ha bra ljusinsläpp för att inte stänga ute den vackra omgivningen.

Elin Berggren och Fredrik Öst, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Linköping.

Visste du att…

Brf Svartåpromenaden består av lågenergihus som till stor del värms upp av den värme som alstras i byggnaden från människor och maskiner men även genom den infallande solinstrålningen. Med hjälp av husets solceller på taket närproduceras även miljövänlig el till bostadsrättsföreningens gemensamma och hushållens individuella elbehov.

Gå på visning av Svartåpromenaden – klicka här för att veta mer.