Nya bostäder med nordisk elegans i Kviberg

Med nordiska elegans och naturlig harmoni blir JMs kommande kvarter Kvibergs Allé ett spännande tillskott i Kvibergsstaden, ett av Göteborgs nya bostadsområde. – I Kvibergs Allé bor du i ett tryggt och lummigt kvarter intill Säveån. Lägenheterna varierar i storlek och det finns något för alla livssituationer. Oavsett om du gillar bollsport, lugna promenader eller vill utmana dig själv i hinderbanan, så finns här något för dig, säger Caroline Elgestad, marknadsansvarig för projektet.

Kvibergs Allé. Illustration: JM.

De två hus som tillsammans kommer att bilda Kvibergs Allé kommer att kläs i ljust sandfärgat tegel blandat med rött tegel. Husen kommer att smälta in i omgivningen i det ständigt växande Kvibergsstaden. Stadsdelen är en av Göteborgs mest expansiva och spännande områden, där bostadsutvecklaren JM varit en viktig aktör i drygt 10 år.

Gå en unik virtuell visning av en tvåa i Kvibergs Allé – klicka här.

Snart säljstart

VIP-försäljningen är avslutad och det är inom kort dags för allmän säljstart av projektet. Kvibergs Allé består av lägenheter i storlekarna ettor till fyror och lägenheterna sticker ut på flera sätt. Dels med en interiör som går under beskrivningen nordisk elegans. I projektet kommer det finnas allt från vindsvåningsettor, tvåor med stora klädkammare till rymliga treor med ett extra wc. Bostäderna är kvadratsmarta och hemtrevliga, mycket tack vare att de är byggda efter JM Original. – JM Original kallas den fasta inredningen i projektet och är noga utvald för att skapa en helhet i hemmet. Själva kärnan betonas av naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum. Slutresultatet blir en tidlös bas med gott om utrymme för din personliga inredningsstil, säger Lena Ekedorff, inredningsansvarig för projekten i Kviberg.

3D-visualisering på vardagsrum. Illustration: Pixery Media

Följer omfattande miljökrav

Kvibergs Allé blir ett Svanenmärkt projekt. Det innebär att hela byggprocessen från start till inflyttning omfattas av strikta miljökrav. Bland annat kommer husen att byggas i robusta och hållbara byggmaterial, fria från miljö- och hälsofarliga kemikalier och som uppfyller krav på energieffektivitet.

– Vi är det första nordiska byggbolaget som Svanenmärker hela koncernens produktion av egna bostäder. Det här är ett naturligt steg i vår strävan efter att vara marknadsledande på hållbart boende, säger Johan Skoglund, VD och koncernchef på JM.

Gå en unik virtuell visning av en vindslägenhet i Kvibergs Allé – klicka här.

Även om Kvibergsstaden i Göteborgssammanhang är en relativt ny stadsdel innebär det inte att det är tomt på människor. Området andas liv och rörelse, det finns matbutiker, skolor, förskolor och all annan service som kan behövas i vardagen. Med ett fokus på idrott, hälsa och kultur fortsätter Kvibergsstaden utvecklas i samband med de som bor där.

3D-visualisering på vindslägenhet. Illustration: Pixery Media

Fakta: Detta är Kvibergs Allé

Tillträde: Preliminärt oktober 2021

Rum: Ettor till fyror.

Boarea: 35 till 107 kvadratmeter.

Bostadsform: Bostadsrätt.

Antal bostäder: 46.

Vill du veta mer om Kvibergs Allé? Läs här.