Skimrande bostadsprojekt byggs i Malmös mittpunkt

Med ett vackert läge vid vattnet byggs bostadsprojektet Skimra i Malmös nya stadskvarter, som binder samman den gamla stadskärnan med Västra hamnen. Skimra blir ett av Malmös mest exklusiva bostadshus.– Det här är Malmös bästa läge, med en fantastisk vy över staden och Öresund, säger Marcus Abrahamsson på SkandiaMäklarna Landgren som förmedlar projektet tillsammans med sina kollegor Natalie Millnell och Jasmine von Stezelow.

Bostadsprojektet Skimra i Malmö. Illustration: SkandiaMäklarna Landgren

Skimra är ett bostadsprojekt där fastighetsutvecklaren Cormac tillsammans med den anrika arkitektgruppen Tengbom bygger exklusiva bostäder i ett av Malmös just nu mest intressanta lägen vid hörnet av Citadellsvägen och Östra Älvgatan. Här kommer man ha nära till centrala Malmö, Västra Hamnen, Malmö Nation och Slotts – och Kungsparken.

Intresserad av Skimra? Anmäl ditt intresse här.

Inom en snar framtid kommer även området runt Skimra att utvecklas med ett nytt promenadstråk längs med kanalen, nya caféer och restauranger, samt butiker.

Är det här ett ovanligt projekt i Malmö?

– Ja, det får jag nog säga. Dels för det attraktiva läget mitt inne i stan, men även huset och lägenheterna med sin unika design som kommer att bli fantastiskt vackra. Precis som namnet avslöjar, kommer byggnaden att skimra i solskenet, säger Marcus Abrahamsson.

Så kommer Skimra att se ut. Illustration: SkandiaMäklarna Landgren

I dagsläget finns planer på 62 lägenheter – från stora etagevåningar till mindre lägenheter. Alla bostäder kommer att ha tillgång till antingen balkong eller uteplats. Prisläget är inte satt ännu så det finns utrymme för ändringar, men det kommer att röra sig om lägenheter i den högre prisklassen.

Om jag köper en bostad i projektet – vad kan jag förvänta mig?

– Du kan förvänta dig en unik och exklusiv lägenhet i Malmös mittpunkt. Bostaden ligger i ett lugnt område intill Malmö kanal med närhet till stadens puls, där all service och kommunikation finns nära till hands, sägerMarcus Abrahamsson. 

Sugen på att göra en intresseanmälan? Klicka här.

Exempel hur en lägenhet kan se ut. Illustration: SkandiaMäklarna Landgren