Historiskt och modernt möts i Gävle

I Strömsbro, en av Gävles äldsta stadsdelar, möts nu det historiska och det moderna. Här bygger Panghus 35 bostäder, bestående av fristående villor och radhus.Inför varje nytt projekt och varje ny plats skapar vi hus som går i harmoni med omgivningen, säger Moa Fabre på Panghus.

Hur ett hus kan se ut i Brf Strömsbroterrassen.

Bakom bostadsprojektet, Brf Strömsbroterrassen, står Panghus tillsammans med Jonas Waldemarson, som är en av Sveriges mest välkända arkitekter. Det är etapp 2 som säljs och totalt handlar det om 35 bostäder, 27 stycken radhus och 8 stycken fristående villor.

Vill du läsa mer om Brf Strömsbroterrassen? Klicka här.

Omgivningen kring är Strömsbro präglas av natur, samtidigt som stan aldrig är långt borta. Det gör området till en ypperlig plats att bo på för de som söker mer utrymme för exempelvis en växande familj.

Såhär kan ett vardagsrum se ut i projektet.

– Vi har utmanat ”så har man alltid gjort” och hittat ett helt nytt sätt att skapa denna möjlighet. Det gör att vi kan bygga väldesignade, arkitektritade hus av hög kvalitet till ett väsentligt lägre pris, säger Moa Fabre.

Fastighetsbyrån i Gävle förmedlar bostäderna i Brf Strömsbroterrassen. Anna-Lena Gustavsson, mäklare, pekar på vikten av en lokal expertis vid bostadsköpet.

– Vi kombinerar vår lokala expertis med branschens ledande digitala tjänster, för privatpersoners boenderesa, säger Anna-Lena.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utsikt över trädgården.

Vad kan man förvänta sig om man anlitar er?

– Vi är experter på vår marknad, är resultatinriktade och har ett stort fokus och engagemang för den bästa affären. Vi är lyhörda och lyssnar för att förstå och för att kunna möta behov på bästa sätt. För oss är relationer viktiga. Vi har ett ärligt och öppet förhållningssätt och ser långsiktigt på samarbetet.

Vill du anmäla ditt intresse för Brf Strömsbroterrassen? Klicka här.

Den första etappen är redan slutsåld och trycket på kommande etapp 2 är högt. Området kommer att växa fram i samspel med den närliggande naturen och bli ett hemtrevligt område, förklarar Moa Fabre.

– Inför varje nytt projekt och varje ny plats skapar vi hus som går i harmoni med omgivningen. I boendet är alla material noga utvalda tillsammans med vår arkitekt så att de harmonierar med husets design, självklart alltid med fokus på prisvärd kvalité, säger hon.