Bo vid Stockholms inlopp i Kajplats Kvarnholmen

På Kvarnholmen, en halvö intill Stockholms inlopp, ligger bostadskvarteret Kajplats Kvarnholmen. Här finner du moderna lägenheter med takterrass och tillträde redan till hösten, endast 15 minuter från centrala Stockholm.

De gemensamma takterrasser har utsikt över Stockholms skärgård.

Kvarnholmen är en unik plats i Stockholm. Halvön ligger mitt i Stockholms inlopp, med skärgården på ena sidan och centrala Stockholm på den andra. Det nya bostadsprojektet blir det sista och avslutande kvarteret längs kajen. 

Vill du veta mer om Kajplats Kvarnholmen – klicka här.

Fem punkthus med takterrasser

Kajplats Kvarnholmen innefattar fem punkthus som byggs längst ut på kajen på Kvarnholmens norra sida. Lägenheterna i projektet blir ljusa och moderna med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. 

– Vi har skapat unika planlösningar för att ta till vara på det fantastiska läget intill vattnet, säger Tariq Amin, projektledare på JM, som står bakom kvarteret.

Lägenheterna i kvarteret blir ljusa och moderna.

Gemensamt för samtliga lägenheter är att de antingen får balkong, uteplats eller terrass. I fyra av Kajplats Kvarnholmens hus finns även gemensamma takterrasser med utsikt över Stockholms skärgård. Dessa nås via den vanliga hissen och är tillgängliga för samtliga boende. Dessutom finns garageplats att hyra i huset med uttag för elbil, tillägger han. 

Vill du göra en intresseanmälan? Klicka här.

Kvarnholmens historia går tillbaka hela vägen till 1600-talet, vilket idag präglar halvön. Därför har de nya projekten i området inspirerats av gamla Kvarnholmen med tegelbyggnader och kvarnar, likaså Kajplats Kvarnholmen. 

Kvarteret intill vattnet är inspirerat av gamla Kvarnholmen.

Enkelt att ta sig till city

Från är det lätt att ta sig in till city både med buss och båt. Många som bor i Kvarnholmen tar pendelbåten som går till Nybroplan på 25 minuter eller bussen till Slussen som tar drygt 10 minuter. 

– Du bor verkligen med natur, vatten och city nära ditt hem, säger Tariq Amin.

I fjol säljstartade projektet och redan till hösten är det dags för de första boende att flytta in till sina nya lägenheter, tillägger han.

Tryggt att köpa bostad 

För att hjälpa bostadsköpare har JM tagit fram ett trygghetspaket som innefattar dubbelt boendekostnads- och tillträdesskydd. Allt för att vara ett tryggt val för bostadsköparen genom bostadsköpet.

– Förutom den längtan och förväntan många känner när de köper bostad, vill vi att man ska känna sig trygg. Med vårt trygghetspaket är du säker hela vägen.

Klicka här om du vill du veta mer om JM:s trygghetspaket.