Neptuni Brygga tar form längs kanalen

Vissa bostadsprojekt sticker ut. Det kan vara detaljer som högt i tak, vatten utanför fönstret, ett centralt läge eller en takterrass. Neptuni Brygga, bostadsutvecklaren Veidekke Eiendoms nya projekt i centrala Malmö, har allt detta. Plus en hel del mer.

Illustration: Veidekke Eiendom

Med kanalen som närmsta granne och centrala Malmö en kort promenad bort är det inte konstigt att nya bostadsprojektet Neptuni Brygga väckt uppmärksamhet. Den här sortens projekt i centralt läge hör inte till vanligheterna i Malmö, förklarar Jesper Jeppsson, säljansvarig på Veidekke Eiendom.– Projektet har väldigt många fina attribut, många saker som är unika i området och hela Malmö. En sak som verkligen sticker ut är att föreningen börjar på våning fem, i toppen av huset, säger Jesper.

Anmäl ditt intresse för Neptuni Brygga – klicka här.

De 42 bostadsrätter som ingår i Neptuni Brygga ligger på de översta våningarna i huset och andas kvalitativa material och exklusivitet. Småskalighet och personliga bostäder har varit ledord genom hela projektet, förklarar Jesper Jeppsson. Bostaden ska vara mer än någonstans att bo, den ska vara ett sätt att leva.

Ovanlig takhöjd

Uppe på husets tak kommer det finnas flera unika bostäder, exempelvis ett penthouse med villakänsla och 3,7 meter i takhöjd. Det ingår även en privat takterrass som är stor som en etta på 33 kvadratmeter, där allt från bubbelbad till stor grill får plats. Just den rejäla takhöjden går som en röd tråd genom Neptuni Brygga där de flesta lägenheterna har en takhöjd på 2,7 meter. – I och med att takhöjden är högre än många andra projekt blir också fönsterna större, de följer med storleken helt enkelt. I vissa fall från golv till tak, säger Jesper.

Illustration: Veidekke Eiendom

Gemensam takterrass

Huset ligger precis vid kanalens kant vilket skapar en känsla av öppenhet. Likt vattnet som konstant är i rörelse är området kring Neptuni Brygga fullt av liv. Slottsparken och Ribban är en kort promenad bort samtidigt som city ligger runt hörnet. För den som vill stanna hemma går det att ta hissen upp till taket och njuta av utsikten från den gemensamma takterrassen. På terrassen finns även ett orangeri som gör det möjligt att njuta av utsikten med grönska runt omkring.

Anmäl ditt intresse för Neptuni Brygga – klicka här.

Visste du att…

…om du köper en bostad i Neptuni Brygga har du tre inredningsstilar att välja mellan. Konceptet går under namnet VeidekkeID och är ett steg i att skapa bostäder anpassade efter personlighet och behov som förenklar vardagen.

Illustration: Veidekke Eiendom

Fakta: Neptuni Brygga

Rum: 1 – 5 rum

Boyta: 29 – 157 kvm

Antal bostäder: 42

Säljstart: Hösten 2020

Beräknad inflyttning: Årsskiftet 2022/2023