Unik stadsdel växer fram norr om Stockholm

I södra Jakobsberg utvecklar JM ett helt nytt bostadsområde – Söderdalen. En ny stadsdel med förskola, restauranger och en grön park med utrymme för lek och aktiviteter. Söderdalen är ett område som lockar till gemenskap, där vänner blir grannar och grannar blir vänner.– Det är kul att se att vi har kunder som väljer att stanna kvar i Söderdalen när de köper en större bostad, exempelvis på grund av att familjen växer, säger Fredrik Wiman, fastighetsmäklare på Svensk Nyproduktion.

Det parknära läget är en av flera fördelar med att bo i Parklinden, Söderdalen.

Från att tidigare ha varit ett gammalt industriområde omvandlas nu Söderdalen till en ny attraktiv stadsdel med vattenspeglar, grönområden och närhet till så väl aktiviteter som service och kommunikationer. Här har JM varit med från början och format det familjära området, där människor bor och trivs.

Anmäl ditt intresse för JMs projekt – Parklinden.

I Söderdalen är vardagspusslet enkelt att lägga och avstånden till service, aktiviteter och kommunikationer är korta. Det är promenadavstånd till skolor, förskolor och kommunikationer. Från Jakobsbergs centrum tar du dig in till innerstan på 21 minuter. En annan stor fördel med Söderdalen är så klart det natursköna läget. Picknick, spontanidrott eller en löptur i upplysta motionsspår, här finns något för alla smaker.

Ett av kvarteren som byggs just nu är Parklinden som har ett centralt läge mitt i Söderdalen med utsikt mot den kommande parken. Här finns lägenheter om 1-4 rum och kök med varierande planlösningar. Parklinden har preliminärt tillträde från juli – oktober 2021

En tvåa kan enkelt nyttjas som en mindre trea tack vare en klädkammare med fönster.

Den stora fördelen med nyproduktion är att bostaden är just ny. Ingen har bott här tidigare och allt från planlösningar till inredning är noga genomtänkt. Köper du i ett tidigt skede kan du själv vara med och välja vilken inredning du vill ha. En annan fördel är att bostaden köps till ett fast pris, vilket innebär att du slipper budgivningar. Här kan du i lugn och ro välja en lägenhet som passar dina behov och din plånbok.

Läs mer om Parklinden och Söderdalen här.

Fredrik Wiman, fastighetsmäklare på Svensk Nyproduktion som förmedlar bostäderna i Parklinden, menar att intresset är stort. Framförallt från många som redan bor i Söderdalen.

Köken i Parklinden blir ljusa med en tidlös design.

– Vi har sett att många tar med sig vänner och familjemedlemmar på visningar för att övertyga dem om att också flytta till området. Det om något är ett bevis på att de som bor i Söderdalen trivs, säger han.

Fakta: Tryggt att köpa av JM

När du köper en bostad av JM ingår ett trygghetspaket. Det ger dig bland annat skydd mot dubbla boendekostnader om du inte får din gamla bostad såld. Samt tillträdesskydd om du skulle behöva skjuta fram själva inflyttningsdagen. Allt för att vara ett tryggt val för bostadsköparen genom bostadsköpet.

Läs mer om ditt trygga bostadsköp här.