Nytt projekt i Täby sticker ut

Trygghet, långsiktighet och helhet. Det är tre saker som sammanfattar det nya bostadsprojektet RN3 Stationen i Täby. Ett projekt som sticker ut för att bostadsutvecklaren Stadsvillan har påbörjat byggnationen innan säljstart.

– För att ge våra framtida kunder en trygghet och en möjlighet att planera så valde vi att byggstarta projektet innan vi började sälja, säger Olle Persson, projektchef på Stadsvillan som bygger Stationen.

Illustration: Stadsvillan.

RN3 Stationen byggs i Roslags Näsby, ett förtätningsområde i populära Täby. Stadsdelen byggs vid redan befintlig infrastruktur och service, samtidigt som området kommer kompletteras med ytterligare restauranger, caféer och butiker.

– Kommunen har redan får början haft en väldigt hög målsättning med Roslags Näsby både när det gäller arkitektur, men även när det gäller miljö och hållbarhet. Roslags Näsby är en av Sveriges största satsningar inom hållbar stadsutveckling, säger Olle Persson, projektchef för Stationen.

Anmäl ditt intresse för Stationen här.

Illustration: Stadsvillan.

Trygghet och tydlig tidsplan

Stadsvillan, bostadsutvecklaren bakom RN3 Stationen, är ett privatägt bolag som bygger med fokus på trygghet för bostadsköparna. Ett bra exempel på detta är att Stationen byggs utan säljkrav, det innebär att lägenheterna byggs först och säljs sedan. Det gör att Stadsvillan har full koll på tidsplanen och att den som köper bostad vet när det är dags att flytta in.

– Man kan ju tycka att detta är riskfyllt, men vi är så trygga i vår produkt och i området Roslags Näsby att vi inte ser någon risk med att börja bygga eftersom vi vet hur bra projektet kommer bli och hur trevligt det kommer bli att bo i Roslags Näsby, säger Olle Persson.

Vill du veta mer om Stationen och Stadsvillan? Läs här.

Illustration: Stadsvillan.

Attraktiva planlösningar

Bostäderna i Stationen sträcker sig från yteffektiva tvåor till rejäla fyror med dubbla balkonger och extra badrum. Projektet kommer också ha en stor kvartersgemensam gård vilket i sin tur innebär att projektet har ett ovanligt insynsskyddat läge. Med ett genomarbetat inredningskoncept, snickeribyggda kök och genuina materialval ger RN3 Stationen ett attraktivt helhetsintryck.

Den som köper en bostad i RN3 Stationen kan förvänta sig trygghet och en stabil bostadsrättsförening, menar Olle Persson.

– Vår grundtanke med BRF RN3 Stationen och våra andra projekt i Roslags Näsby är att våra föreningar ska vara bättre än alla konkurrerande föreningar i Täby. Vi har därför analyserat alla andra projekts kostnadskalkyler och har sen i samråd med banken och intygsgivarna satt bostadsrättsföreningens ekonomiska förutsättningar, säger han och fortsätter.

– Det variabler som vi anser påverkar om en förening är bra eller inte är lån i förening, kalkylränta, estimerade drift och underhållskostnader och kassaflöde.

Illustration: Stadsvillan.

Fakta: Detta är RN3 Stationen

Antal lägenheter: 71st

RoK: 2-5 RoK

Storlek: 33-109 kvm

Ägandeform: Bostadsrätt