Snart slutsålt i Råsunda 101

I Gamla Råsunda, ett klassiskt kvarter i Solna, växer bostadsprojektet Råsunda 101 fram. Det blir moderna bostäder i ett eftertraktat läge, nära Mall of Scandinavia och Friends Arena – bara tio minuter från centrala Stockholm.

Råsunda 101 blir ett modern kvarter i ett eftertraktat läge.

Det nya bostadskvarteret Råsunda 101 byggs i ett av Solnas mest eftertraktade lägen, med Råsundavägen som går som en boulevard genom stadsdelen. Totalt får kvarteret 113 moderna bostadsrätter, café och butikslokaler i entréplan samt en stor takterrass högst upp i huset.

Vill du veta mer om Råsunda 101 – läs mer här.

– Det har varit väldigt högt tryck på lägenheterna och många är redan slutsålda, men det finns fortfarande tvåor kvar, varav en med extra hög takhöjd, för den som är snabb på bollen, säger Sandra Hindstam, fastighetsmäklare på Svensk Nyproduktion, som förmedlar bostäderna i Råsunda 101.

Moderna lägenheter 

Lägenheterna får ljusa trägolv, lyxiga material i kök och badrum samt detaljer som binder samman de olika rummen, berättar Johanna Stigen som är inredningsansvarig på JM.

Vill du se fler bilder på projektet? Klicka här.

– Vi har satt ihop alla material med stor omsorg. Vi har en genomtänkt helhet där varje detalj stämmer fint ihop och skapar en röd tråd genom bostaden. Sedan är det bara det roliga kvar när man väl flyttar in, att fylla lägenheten med sin personliga stil och inredning.

Såhär kan en bostad se ut i kvarteret Råsunda 101.

Merparten av lägenheterna i kvarteret får minst en balkong eller uteplats. Dessutom blir det en lummig innergård mellan huskropparna, samt en stor takterrass högst uppe i huset. Därtill tillkommer även en gemensamhetslokal, passande vid fest, samt övernattningslägenhet som går att boka när familj och vänner kommer på besök.

– Här blir du först med att bo på en klassisk adress. Du får ett nybyggt hem precis som du vill ha det, utan jobbiga renoveringar säger Sandra Hindstam.

Ett levande kvarter i Solnas hjärta 

Gamla Råsunda är ett klassiskt kvarter i Solna med många gamla byggnader, små butiker och restauranger. Området ligger centralt till, nära Stockholms innerstad. Det tar mindre än tio minuter in till city med tunnelbana och pendeltåg, men även bussar och tvärbana finns.

Klicka här om du vill läsa mer om området.

I projektet kommer det att finnas en gemensam takterrass med stadsutsikt.

Som boende i kvarteret har man en kort promenad till både Mall och Scandinavia och Friends Arena – samt grönområden som Hagaparken, Brunnsviken och Råstasjön som länkar samman stadsdelen med närliggande Sundbyberg.

Detta är Råsunda 101Tillträde: april – september 2021Rum: 2 – 3 rum och kökBoarea: 34 – 100 kvadratmeter