Bo lugnt, vackert och naturnära i brf Valsjöskogen

I Margretelund i Åkersberga växer ett nytt och spännande bostadsområde fram. Där byggs brf Valsjöskogen, ett enkelt och naturnära boende – nära kommunikation till Stockholms innerstad.

I det nya bostadsområdet brf Valsjöskogen byggs totalt 29 par – och radhus i tre olika storlekar: 107, 120 och 137 kvadratmeter. Dessa präglas av den närliggande naturen, både när det kommer till husens färgskala och arkitektur, berättar Malin Bloom på OBOS, som står bakom projektet.

Klicka här om du vill veta mer om projektet.

– Vi tror att det kommer att bli ett väldigt idylliskt familjeområde, tack vare det naturnära läget. Det har även uppförts en ny förskola i området som blir den största i kommunen, säger hon.

Nära kommunikation, service och natur

Omgiven av skog och flera sjöar är brf Valsjöskogen det perfekta valet för den som vill leva ett lugnt och bekvämt liv. I närliggande Margretelund Centrum finns service som apotek, vårdcentral och matvarubutik och ytterligare tre kilometer bort ligger Åkersberga Centrum. En kort bit bort går även direktkommunikation till Humlegården, samt Roslagsbanan och tunnelbana som smidigt tar en in till centrala Stockholm.

Vill du se fler bilder på bostäderna – klicka här.

– Österåker är en expansiv kommun och har samtidigt stor skillnad i pris jämfört med innerstan. Det är ett bra och prisvärt alternativt för paret som planerar att bilda familj, för den stora familjen som är i behov av fler rum – till pensionärsparet som vill bo närmare sina barnbarn, säger Malin Bloom.

Ett tryggt boende

Det finns flera fördelar med att köpa nyproduktion. Förutom att det blir en fin granngemenskap i området, behöver man inte oroa sig för oväntade renoveringar, utan allt är färdigt vid inflytt.

– På OBOS finns även kvalitetsmärkningen ”Trygg brf”, vilket innebär att bostadsaffären är transparent och korrekt, samt uppfyller ännu fler trygghetskrav än vad det generellt gör, avslutar Malin Bloom.

Vill du läsa mer om Trygg brf? Klicka här.

Detta är brf Valsjöskogen:Antal bostäder: 29 par – och radhusInflyttning: Oktober 2021 – april 2022