Storsatsning på nya bostäder i Malmö – så får du välja först

Försäljningen pågår för fullt av bostäder i mysiga byn Tygelsjö, tio minuter från Malmö. Samtidigt lanserar OBOS en ny landstäckande bostadskö som ger förtur till Tygelsjö och tusentals andra nybyggda hem. – Det här är ett helt nytt sätt att hitta sitt drömboende. Först i kön väljer först, säger Anna Clara Dettner, Head of Loyalty på OBOS.

Bli medlem i OBOS – få förtur till att köpa attraktiva bostäder.

OBOS är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare med en lång historia och gedigen erfarenhet av att bygga med kvalitet och eftertanke.

Just nu utvecklar OBOS mängder av nya bostadsprojekt runt om i landet.

Tygelsjö är en livs levande skånsk by med Malmös och Köpenhamns hela utbud på bekvämt avstånd. Här bygger OBOS något för alla. Just nu är sju kedjehus och 18 radhus till salu. Våren 2021 är det säljstart för cirka 28 lägenheter som består av välplanerade ettor, tvåor, treor och fyror. 

Bykänsla och nära till storstadspuls

I Tygelsjö bor du lagom mycket på landet och nära havet. Perfekt för till exempel barnfamiljer, särskilt som all service finns i byn – som frisör, matbutik, restauranger, skolor, förskolor och hunddagis. Till Öresundsbron kör du bil på tio minuter.

Kvarteret med kedjehus har fått det idylliska namnet Brf Stockrosen. Husen på 143 kvadratmeter färgsätts i en mjuk och behaglig färgskala och har generösa sällskapsytor, tre trivsamma sovrum och två badrum. Alla hus får en uteplats som övergår i ett stort grönområde.

Nya lägenheter: Från ettor till fyror

Vill du hellre bo i radhus? OBOS bygger Brf Flädern med radhus på 110 kvadratmeter i två plan med alla bekvämligheter: Tre sovrum, två badrum och fina sällskapsytor inklusive stor altan.

För den som drömmer om både bykänsla och en praktisk lägenhet bygger OBOS Brf Syrenen: Fyra hus som kommer att rymma allt från ettor till fyrarummare.

Läs mer om radhusen i Brf Syrenen.

Så får du förtur

Den som är medlem i OBOS får chans att välja först. Det nya medlemskapet ger nämligen förtur till att köpa nya bostäder.

– Vi erbjuder allt från tomter till villor, flyttklara hus, radhus, kedjehus, parhus och lägenheter – och vi finns över hela Sverige, säger Anna Clara Dettner, Head of Loyalty på OBOS.

Slipp stressen vid bostadsköp

Med det nya medlemskapet vill OBOS ge svenskarna möjlighet att välja sin bostad i lugn och ro.

– Vi vet att många upplever en stress och osäkerhet i samband med ett bostadsköp. Som medlem i OBOS slipper du den stressen. Ju längre tid du har som medlem, desto längre fram står du i kön – och först i kön väljer först. Du kan med andra ord lugnt vänta in din drömbostad och sedan planera köpet.

Anna Clara Dettner

Hjälp barnen till första bostaden

Ett syfte med medlemskapet är att OBOS ska kunna hjälpa fler svenskar in på bostadsmarknaden. Ställer du barnen i kö kan de få bättre möjligheter att köpa sin första bostad.– I Norge har OBOS modellen Bostart där du som medlem köper bostaden till ett lägre pris än marknadspris, mot att du i framtiden säljer den för inköpspriset till OBOS. En annan modell är att du köper halva bostaden och hyr halva av OBOS. De här modellerna är väldigt populära och vi arbetar för att införa dem i Sverige inom några år.

Bli medlem i OBOS – få förtur till att köpa attraktiva bostäder.

Läs mer om radhusen i Brf Syrenen.

Premiär för OBOS Medlem

  1. Som medlem får du förtur till nybyggda hem. OBOS erbjuder alltid sina bostäder till sina medlemmar först och i turordning, först i kön väljer först.
  2. I medlemskapet ingår generösa erbjudanden och förmåner som gör det enklare och billigare att förbättra sitt boende. Du får också rabatter på upplevelser som resor, nöjen, kultur och idrott.
  3. Att bli medlem är enkelt. Du anmäler dig på obos.se eller via OBOS-appen. Fyll i uppgifter, legitimera dig med Bank-ID och betala med Swish eller kort. Från och med 1 september bjuder OBOS på årsavgiften för 2021 (gäller tom 31 dec 2021).

Bli medlem i OBOS här.