Bli medlem – och öka chansen att hitta ditt drömboende i Malmö

Vad sägs om att bo i mysiga byn Tygelsjö – tio minuter från Malmö? Nu lanserar OBOS ett nytt medlemskap som ger förtur till Tygelsjö och tusentals andra nybyggda hem. – Det här är ett helt nytt sätt att hitta sin drömbostad, först i kön väljer först. För att kunna köpa någon av de mest attraktiva objekten kommer ett medlemskap att vara avgörande, säger Anna Clara Dettner, chef för OBOS Medlem i Sverige.

Bli medlem i OBOS – få förtur till att köpa attraktiva bostäder.

OBOS är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare med en lång historia och gedigen erfarenhet av att bygga med kvalitet och eftertanke.

Just nu utvecklar OBOS mängder av nya bostadsprojekt runt om i landet – flera av dessa i Malmö och dess kranskommuner.

Storsatsning på bostadsrätter i Malmö

– Vi växer i hela Sverige men kliver nu på allvar in i storstadsregionerna Malmö, Göteborg och Stockholm, berättar Sofia Ljungdahl, VD på OBOS Nya Hem och ansvarig för storstadssatsningen.

Förra året byggde OBOS 1557 bostäder runtom i Sverige. Planen är att växa för varje år och färdigställa cirka 3000 bostäder årligen från 2026 – varav ungefär 1000 i de tre storstäderna.

– I Malmö handlar det framför allt om produktion av bostadsrätter i större flerbostadsprojekt. Vi jobbar för högtryck för att hitta attraktiva centrala lägen, säger Sofia Ljungdahl.

Bykänsla och nära till storstadspuls

Tygelsjö är en livs levande skånsk by med Malmös och Köpenhamns hela utbud på bekvämt avstånd. Här bygger OBOS något för alla. Sju kedjehus har nyligen sålts och försäljningen av 18 radhus pågår för fullt. Våren 2021 är det säljstart för cirka 28 lägenheter som består av välplanerade ettor, tvåor, treor och fyror.

Säljstart våren 2021! Läs mer om lägenheterna i mysiga byn Tygelsjö, tio minuter från Malmö.

I Tygelsjö bor du lagom mycket på landet och nära havet. Perfekt för till exempel barnfamiljer, särskilt som all service finns i byn – som frisör, matbutik, restauranger, skolor, förskolor och hunddagis. Till Öresundsbron kör du bil på tio minuter.

Nya lägenheter: Från ettor till fyror

Radhusen är på 110 kvadratmeter i två plan med alla bekvämligheter: Tre sovrum, två badrum och fina sällskapsytor inklusive stor altan.

Om du drömmer om en praktisk lägenhet men med riktig bykänsla i Tygelsjö bygger OBOS Brf Syrenen. Totalt består projektet av fyra småskaliga hus som rymmer allt från ettor till fyrarummare. Lägenheterna är välplanerade och smarta, vilket innebär att de är perfekt anpassade till det liv just du vill leva. 

Så får du förtur

Den som är medlem i OBOS får chans att välja först. Det nya medlemskapet ger nämligen förtur till hela OBOS bostadserbjudande.

– Vi erbjuder allt från tomter till villor, flyttklara hus, radhus, kedjehus, parhus och lägenheter – och vi finns över hela Sverige, säger Anna Clara Dettner.

Med det nya medlemskapet vill OBOS ge svenskarna möjlighet att välja sin bostad i lugn och ro.

Som medlem i OBOS slipper du den stressen. Ju längre tid du har som medlem, desto längre fram står du i kön – och först i kön väljer först. Du kan med andra ord lugnt vänta in din drömbostad och sedan planera köpet.

Bli medlem i OBOS – få förtur till att köpa attraktiva bostäder.

Läs mer om bostäderna i mysiga byn Tygelsjö, tio minuter från Malmö.

Detta är OBOS Medlem

  1. Som medlem får du förtur till nybyggda hem. OBOS erbjuder alltid sina bostäder till sina medlemmar först och i turordning, först i kön väljer först.
  2. I medlemskapet ingår generösa erbjudanden och förmåner som gör det enklare och billigare att förbättra sitt boende. Du får också rabatter på upplevelser som resor, nöjen, kultur och idrott.
  3. Att bli medlem är enkelt. Du anmäler dig på sidan Bli medlem eller via OBOS-appen. Fyll i uppgifter, legitimera dig med Bank-ID och betala med Swish eller kort. Från och med 1 september bjuder OBOS på årsavgiften för 2021 (gäller tom 31 dec 2021).

Bli medlem i OBOS här.