Unika ”townhouses” i Hovås Höjd

Med naturen och havet som närmsta granne kommer projektet Hovås Höjd, signerat bostadsutvecklaren Balder, växa fram. I början av 2021 är det säljstart av bostäderna som spänner från ettor på 35 kvadratmeter till radhus och lägenheter på 143 kvadratmeter.

Totalt planeras det för 148 bostäder i Hovås Höjd, 138 lägenheter och 10 radhus.

Många av lägenheterna i Hovås Höjd kommer att ha havsutsikt över Askimsfjorden och Göteborgs Golf Klubb, andra in mot Sandsjöbackas naturreservat. Detta är något som noggrant tagits in när bostäderna planerats. I slutet av artikeln kan du se exempel på planlösningar för några av bostäderna i Hovås Höjd.

Anmäl ditt intresse för Hovås Höjd – klicka här.

– Vi ville verkligen ta tillvara på den fantastiska utsikten mot havet och naturen så mycket som möjligt. De stora balkongerna förlänger lägenheterna och möjliggör utkiksplatser i olika väderstreck. I många fall fönster från golv till tak som bjuder in dagsljuset och gör att bostäderna känns luftiga, säger Johan Burell, fastighetsutvecklare för Balder.

Utöver lägenheter byggs också radhus med townhousekänsla med fyra rum och kök. Ett modernt boende för den moderna familjen, förklarar Johan Burell.

– Bostaden blir verkligen inkluderad i naturen. Från många av bostädernas entré kommer man direkt ha långa siktlinjer och möta Hovås Höjds panoramautsikt över naturens häftiga element, oavsett om det är naturreservatet i öster eller havet i väster, säger han.

Bo med havsutsikt över Askimsfjorden i Hovås Höjd.

Inredning efter dina val

Totalt planeras 148 bostäder i Hovås Höjd, 138 lägenheter och 10 radhus. Alla bostäderna präglas av en exklusiv känsla med kvalitativa materialval. Balder har ett väl utformat program för inredningsval, anpassat efter moderna trender och funktionella lösningar. Koncepten för Klassisk, Trend och Elegans.

Läs mer om Hovås Höjd här.

– Inför varje nytt projekt så pratar vi ihop oss om visionen för just det här projektet och för att underlätta för våra köpare så tror vi på färdiga koncept som är väl sammansatta med en genomgående röd tråd. Detaljer är också en viktig del, men utan helheten är det svårt att få in en inredning som ger lägenheten det lilla extra, förklarar Christina Nord, inredningsansvarig på Balder.

I Hovås Höjd ingår Klassisk i bostadens pris medan Trend och Elegans är tillval som kostar lite extra. Köparen väljer om denne vill gå ”All in” på ett inredningskoncept eller kombinera ett koncept för kök och rum – med ett för badrummet.

Nedan kan du se olika exempel på planlösningar på bostäderna i Hovås Höjd. Det kommer utöver dessa också finnas femmor, besök Hovås Höjds hemsida för mer information.

Planlösning som visar en 1:a i Hovås Höjd.

Planlösning som visar en 2:a i Hovås Höjd.

Planlösning som visar en 3:a i Hovås Höjd.

Planlösning som visar en 4:a i Hovås Höjd.

Planlösning som visar en 5:a i Hovås Höjd.