Sista chansen till Göteborgs mest prisvärda radhus

Med nya Bergsjö Glänta växer ett redan populärt bostadsområde i Göteborg. Bostadsutvecklaren Balder bygger totalt 31 nyproducerade radhus med naturen och ett levande bostadsområde utanför dörren.

Bergsjön är ett område i förändring. Tidigare har Balder utvecklat två bostadsprojekt i området, Bergsjö Gård och Bergsjö Hage. Med nya Bergsjö Glänta tas nya steg och fler får möjligheten att hitta sitt drömhem, i vad som förmodligen är Göteborgs mest prisvärda nyproducerade radhus. Preliminär säljstart är redan i januari 2021.

Gör en intresseanmälan för Bergsjö Glänta – klicka här.

– Vi har redan färdigställt två radhusprojekt i området som har sålt över förväntan bra och är slutsålda sedan länge, så nu känns det fantastiskt att få lansera ännu fler radhus till området, säger Niclas Johansson, Sälj- och marknadskoordinator på Balder.

Populärt och uppskattat

En unik detalj med Bergsjö Glänta är att projektet består av uteslutande radhus i bostadsrättsform. Det kommer vara två hustyper, ett mindre på 115 kvadratmeter och ett större på 118 kvadratmeter.

– Efter alla år vi arbetat med utvecklingen av området har vi förstått att radhus är både eftertraktat och uppskattat, förklarar Niclas Johansson.

Alla husen kommer ha entré, kök, större badrum och vardagsrum på nedervåningen samt fyra sovrum och badrum på övervåningen. En uteplats är också en naturlig del av varje hus. Bakom husen kommer det finnas byggas en liten lekplats för de små barnen. Perfekt i kombination till den stora lekplatsen som redan finns i området, med bland annat en multisportplan.

Just närheten till naturen något som verkligen präglar livet i Bergsjö Glänta. Bor man här har man aldrig långt till varken fina promenadstråk i skogen eller bad vid Bergsjöbadet. Bergsjö Glänta är det sista av tre populära bostadsprojekt som Balder utvecklat i Bergsjö Småstad.

Vill du veta mer om Bergsjö Glänta? Klicka här.

Fakta:

Typ: Radhus

Upplåtelseform: Bostadsrätter

Boarea: 115 – 118 m²

Antal rum: 5 rok

Preliminär inflyttning: Hösten 2022

Preliminär säljstart: Januari 2021