Hög standard och välplanerad planlösning präglar nya Brf Strandvägen

Det är få saker som får en bostadsköpares hjärta att slå likt närhet till vatten och naturen utanför dörren – och samtidigt nära till en bekväm vardag. Nya bostadsprojektet Brf Strandvägen i Edsviken i Sollentuna har precis detta och mycket mer. Bakom projektet står bostadsutvecklaren OBOS.

Illustration som visar Brf Strandvägens läge nära Sollentuna C.

I ett av de mest attraktiva lägena i centrala Sollentuna, beläget vid Edsvikens villaområde och med Edsvikens vatten på promenadavstånd planeras nya Brf Strandvägen. Runt en grön innergård byggs totalt 160 lägenheter. Här finns något för alla med lägenheter på 1-5 rum och kök om 30-145 kvadratmeter. Hög kvalitet är en röd tråd som syns både i byggnadens gestaltning och lägenheternas standard.

Anmäl ditt intresse för Strandvägen i Edsviken – klicka här.

En bekvämare vardag

Bostädernas läge är perfekt med allt du behöver för en bekväm vardag i närheten. Vad sägs om Sollentuna C med cirka 85 butiker och restauranger eller två härliga badplatser vid Edsviken? För den aktive finns Väsjöbacken när snön faller och Sollentunavallen erbjuder bland annat friidrott, bollplaner och ishallar. Barnen har promenadavstånd till skolorna och för pendlaren är du i Stockholm C på 15 minuter med pendeltåg eller 10 minuter med bil.

Illustration som visar ett sovrum i en av lägenheterna i Brf Strandvägen.

OBOS har med omsorg valt ut platsen just på grund av dess fantastiska läge. Gunilla Slättås är försäljningschef på OBOS och berättar mer.

– OBOS har valt att bygga just i centrala Sollentuna då det är en mycket populär kommun att bosätta sig i. Kommunen består av härlig natur och ligger även vid havet. Det finns i kommunen det mesta när det gäller fritidsaktiviteter för alla åldrar och micro-läget är utmärkt, säger hon.

Anmäl ditt intresse för Strandvägen i Edsviken – klicka här.

Ljust och välplanerat

Nya Brf Strandvägen blir ett bostadsprojekt som sticker ut på flera sätt, inte minst tack vare en generös takhöjd och välplanerade, spännande planlösningar. De ljusa lägenheterna har öppna samvaroytor och bra förvaring. De flesta lägenheterna har fina utemiljöer med balkong eller uteplats.

– Vårt projekt kommer att ha genomtänkta planlösningar och en hög standard på material och inredning. Inredningsvalen är gjorda ur ett perspektiv att de ska vara miljövänliga, hålla god kvalitet och även vara hållbara över tid stilmässigt. Vi hoppas och tror att våra kunder kommer vara mycket nöjda med de val vi presenterar, säger Gunilla Slättås, försäljningschef på OBOS.

Bli medlem i OBOS och få förtur

Bästa solläget? Största köket? Finaste balkongen? Som medlem i OBOS får du förtur att köpa och välja läge före alla andra. Det innebär att du alltid har en chans att få det objekt du önskar. Först när alla medlemmar har erbjudits en bostad i turordning får övriga erbjudande om att köpa. I Norge är medlemsprogrammet en succé med över 500 000 medlemmar.

Bli medlem och få förtur till att välja bostäder från OBOS – klicka här.

Till sist Gunilla, vad tycker du själv mest om med projektet?

– Det är nog placeringen av huset. Otroligt central men ändå ett läge som ett villaområde. Med en grön och lugn innergård har du ett rum för vila, för umgänge och för lek. Livet mellan husen är lika viktiga för oss som våra bostäder, avslutar Gunilla Slättås.

Anmäl ditt intresse för Strandvägen – klicka här.

Visste du att…

OBOS är en medlemsägd organisation som grundades i Norge för dryg 90 år sedan. I Norge är medlemsprogrammet en succé med över 500 000 medlemmar eller drygt tio procent av norrmännen. Många ser det som en livslång investering. Som en av Nordens ledande bostadsutvecklare har OBOS en lång och gedigen erfarenhet av att bygga med kvalitet och eftertanke.

Bli medlem och få förtur till att välja bostäder från OBOS – klicka här.

Fakta: Brf Strandvägen i Edsviken

Antal bostäder: 160 lägenheter

Boarea ca: 30 till 145 kvadratmeter

Antal rum: 1 till 5 rum och kök

Säljstart: Kvartal 1, 2021

Upplåtelseform: Bostadsrätt