Nu är det säljstart för nya Hovås Höjd

I början av februari är det säljstart för bostadsprojektet Hovås Höjd, ett unikt projekt med havet och naturen som närmsta grannar. Den 3:e februari hålls en förturskväll och från och med den 8:e februari är det möjligt att boka lägenheter.

Illustration som visar Hovås Höjd.

Snart är det möjligt att boka en av bostäderna i Hovås Höjd, ett projekt som byggs av bostadsutvecklaren Balder. Bostäderna spänner från ettor på 35 kvadratmeter till lägenheter på 143 kvadratmeter. Många av lägenheterna i Hovås Höjd kommer att ha havsutsikt över Askimsfjorden och Göteborgs Golf Klubb, andra in mot Sandsjöbackas naturreservat. Utöver lägenheter byggs också radhus om 115 kvadratmeter med townhouse-känsla med fyra rum och kök

Anmäl ditt intresse och följ med till förturskvällen – klicka här.

Illustration som visar Hovås Höjd.

Så går förturskvällen till

Den 3:e februari hålls en digital förturskväll, det innebär att projektens ansvariga utvecklare presenterar all viktig information om hur försäljningen går till, bostädernas planritningar, prisuppgifter och tidslinjen fram till det är dags att få nycklarna i handen. Några dagar senare, den 8:e februari, öppnar bokningen och då är det möjligt att lägga vantarna på en av bostäderna i Hovås Höjd.

Bostäderna präglas av bra materialval, genomtänkt planlösning och den natur som omger huset. Johan Burell, fastighetsutvecklare för Balder, förklarar närmare.

– Vi ville verkligen ta tillvara på den fantastiska utsikten mot havet och naturen så mycket som möjligt. De stora balkongerna förlänger lägenheterna och möjliggör utkiksplatser i olika väderstreck. I många fall fönster från golv till tak som bjuder in dagsljuset och gör att bostäderna känns luftiga, säger han. 

Anmäl ditt intresse och följ med förturskvällen – klicka här.

Illustration som visar Hovås Höjd. Köket på bilden är i inredningsvalet Elegans.

Olika inredningsval

Totalt planeras 148 bostäder i Hovås Höjd, 138 lägenheter och 10 radhus. Alla bostäderna präglas av en exklusiv känsla med kvalitativa materialval. Balder har ett väl utformat inredningskoncept för inredningsval, anpassat efter moderna trender och funktionella lösningar. Koncepten är döpta till Klassisk, Trend och Elegans.

I Hovås Höjd ingår konceptet Klassisk i bostadens pris medan Trend och Elegans är tillval som kostar lite extra. Köparen väljer om denne vill gå ”All in” på ett inredningskoncept eller kombinera ett koncept för kök och rum – med ett för badrummet.

Läs mer om Hovås Höjd här.

Illustration som visar Hovås Höjd.