Nyproduktion i Stockholm med snabb inflyttning

I Stockholm kommer flera bostadsprojekt från JM att stå klara under 2021. Det innebär nya hem, på nya platser, med korta eller inga väntetider alls – till fasta priser.

Ett fåtal bostäder i Kajplats Kvarnholmen får privata takterrasser med utsikt över Djurgården.

JM har ett brett utbud av nyproducerade bostäder med snabb inflyttning. För dessa bostäder är inflyttningsdagen som mest bara några månader bort. Förutom snabbt tillträde, finns det många fördelar med att köpa nyproduktion av JM. Bland annat är det fast pris så du slipper budgivning som lätt kan dra iväg, du är även först med att bo i bostaden och har nära till såväl kommunikationer och service som naturområden. 

Hitta bostäder med snabb inflyttning där du bor här.

Nyproduktion med snabb inflyttning 

Som en av landets största bostads- och samhällsutvecklare med 75 år i branschen har JM flera spännande projekt i Stockholm. Ett bra exempel på det är Kajplats Kvarnholmen, ett kvarter i Nacka med utsikt över Djurgården. Bostäderna ligger längst ut på kajen och har antingen balkong, uteplats eller terrass samt så har alla tillgång till de gemensamma takterrasserna. Ett perfekt mellanting mellan skärgård och innerstad – med omgående inflyttning eller några månader bort. 

Vill du veta mer om Kajplats Kvarnholmen? Läs mer här.

Condor i centrala Danderyd erbjuder ett fåtal exklusiva och unika premiumbostäder.

För att göra det enkelt för bostadssökare har JM samlat bostäder som har snabb inflyttning på den här sidan. Förutom på Kvarnholmen påbörjas redan nu inflyttning i JMs kvarter i Danderyd, Täby Park, Kallhäll och Åkersberga.

Tryggt att köpa bostad 

När du köper en JM-bostad ingår deras Trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbla boendekostnader – om du inte får sin gamla bostad såld samt tillträdesskydd, om det tilltänkta inflyttningsdatumet behöver flyttas fram. Genom kvalitetsmärkningen ”Trygg BRF” säkerställer även JM förutsättningarna för en trygg och fungerande bostadsrättsförening.

Så fungerar Trygghetspaketet – läs mer här.

Nor består av moderna bostadsrätter nära kommunikationer och shopping.

Alla JMs bostäder har utmärkta lägen, genomtänkta planlösningar, hiss, egen uteplats eller balkong, trevliga innergårdar och modern inredning. Det finns något för alla helt enkelt. 

Hitta bostäder med snabb inflyttning där du bor här.