Unika bostäder byggs i nya Älvsjöstaden

Nu breddas bostadsmöjligheterna i Älvsjö när JM introducerar ägarlägenheter i nya projektet Älvsjö Loft. Det blir genomtänkta bostäder med stor frihetskänsla.

Älvsjö Loft har ett perfekt läge nära kommunikationer och service.

Sedan Älvsjöstaden började utvecklas har stadsdelen inte lämnat många önskningar ouppfyllda. Nu introduceras även ägarlägenheter i stadsdelen och om några år kommer den nya tunnelbanelinjen att stanna här.

Vill du veta mer om Älvsjö Loft – läs mer här.

Fördelar med ägarlägenheter

JM beskriver ägarlägenheter som ett radhus på höjden. Det innebär att du själv äger hela bostaden får lägre fasta avgifter då det inte finns någon bostadsrättsförenings lån att betala av.

Älvsjö Loft blir ett av JMs sista kvarter i Älvsjöstaden.

– Ägarlägenheter har blivit en väldigt populär boendeform på kort tid. Här har du en större personlig frihet då du äger lägenheten själv och inte behöver fråga föreningen om lov för att få hyra ut, säger Micael Lincoln, projektledare på JM.

Läs mer om JMs ägarlägenheter här.

Fördelarna stannar inte där, utan en ägarlägenhet ger dig full rätt att pantsätta, belåna och sälja din bostad precis som en villaägare kan göra. En ägarlägenhet kan dessutom köpas av en juridisk person.

Bostäderna i Älvsjö Loft

– I Älvsjö Loft hittar du yteffektiva ettor och tvåor med fint ljusinsläpp och många fönster i flera väderstreck, säger Anna Maria Odenfors, fastighetsmäklare på Erik Olsson Nyproduktion, som förmedlar bostäderna.

Bostäder med genomtänkta materialval och stort ljusinsläpp. Bilden är en visualisering av en tvårummare.

Många av lägenheterna kan dessutom göras om till tvåor eller treor genom tillvalsväggar. Inuti lägenheterna blir det genomtänkta materialval med lågt underhåll.

Ett nytt stadskvarter med många kvaliteter

– Här i nya Älvsjöstaden bor du mitt i familjetäta stadskvarter, nära naturen och med kort promenadavstånd till pendeltåget, säger Anna Maria Odenfors.

Klicka här om du vill veta mer om Älvsjö Loft.

Kvarteret bjuder även på ett brett utbud av restauranger och service som bidrar till att lägga vardagspusslet. Micael Lincoln lyfter även närheten till Älvsjöskogen och Solbergaskogen som fördelar:

– Det är lätt att komma ut i naturen för en promenad eller joggingtur.

Ett kvarter med hållbarhetsfokus

De hus som JM bygger idag ska stå i minst hundra år. Därför lägger de stor vikt vid att deras nya kvarter blir bra både för miljön och boendekvaliteten.

– JM Svanenmärker alla sina projekt. I Älvsjö Loft har vi gått ett steg till och monterar solpaneler på taket. I lägenheterna kommer det finnas goda möjligheter till källsortering samt att återvinningsrummen är lätt nåbara i entréplanet, säger Micael Lincoln.

Micael Lincoln från JM och Anna Maria Odenfors, Erik Olsson Nyproduktion.

Missa inte din drömbostad

I vår släpper JM de första bostäderna i Älvsjö Loft till försäljning. Först i kön står VIP-kunderna som mellan 3 och 17 mars får chansen att välja först. 

Vill du bli VIP-kund? Läs mer här.