Unika premiumbostäder i Danderyd börjar tillträda

Intill nya Danderyds centrum ligger Condor Premium, exklusiva bostäder till fasta priser – som kännetecknas av stora terrasser, dubbla balkonger och högt i tak –  där inflyttning pågår.

Bilden visar en terrass med utsikt över över Edsviken.

I det nya projektet Condor finns totalt 108 lägenheter, varav 12 av dessa är JM Premium. Bostadskonceptet är unikt, där premiumbostäderna präglas av en genomgående exklusivitet, från val av material till utrustning. Dessa ligger högst upp i husen och har till skillnad från projektets andra bostäder, två balkonger och terrass.

Klicka här om du vill läsa mer om projektet.

Lägenheterna är exceptionella, mycket tack vare läget och noggrant utvalda detaljer, tillägger Pia Ählström, inredningsansvarig för premiumbostäderna.

– De blir lyxiga med inredning som bygger på ett modernt designspråk, med rena linjer och vackra material. Allt för att bilda en arkitektonisk helhet genom hela bostaden, från hall till sovrum, säger hon.

Premiumlägenheterna har högt i tak och exklusiv inredning.

Samtliga lägenheter i projektet har öppen planlösning, stort ljusinsläpp och minst en balkong eller uteplats. Förutom detta, finns även förråd och cykelförvaring i källaren, samt ett garage under husen.

Nära natur, centrum och kommunikation 

Inte lång ifrån bostäderna ligger Edsviken. Där finns det flera badplatser och fina promenadstråk som sträcker sig runt hela viken, samt lägen för fiske och båtsport.

Vill du veta mer om området – läs mer här.

Vid Danderyd centrum finns goda kommunikationsmöjligheter, oavsett om man åker bil, cyklar eller åker kollektivt. Det tar exempelvis bara en kvart in till Stockholms innerstad med tunnelbanan. 

Köken har eleganta skåp i grått från Ballingslöv.

Tryggt och smidigt med nyproduktion 

Det finns många fördelar med att köpa nyproduktion av JM. Dels är det fasta priser på bostäderna med som mest några månader till inflyttningen, dessutom får man en bostad som ingen tidigare bott i – och har nära till såväl kommunikationer och service som naturområden.

Läs mer om Trygghetspaketet här.

När man köper en bostad av JM ingår Trygghetspaketet. Det innebär bland annat skydd mot dubbla boendekostnader – om man inte får sin gamla bostad såld samt tillträdesskydd, om det tilltänkta inflyttningsdatumet behöver flyttas fram.