Nytt bostadsprojekt sticker ut i Växjö

Nya bostadsprojektet Brf Fejarmästaren är ett projekt som sticker ut i Växjö. Med smarta lägenheter, en genomtänkt utomhusmiljö och vackra trähus blir det ett dynamiskt och levande kvarter. – Det ska vara ett kvarter där de boende trivs och känner sig trygga, säger Daniel Claesson, projektutvecklare på Erik Larsson Bygg, som står bakom Fejarmästaren. 

Inspirationsbild som visar innergården på Brf Fejarmästaren.

I Vikaholm, en spännande och framväxande stadsdel i södra Växjö, byggs nu Brf Fejarmästaren. Det är ett bostadsprojekt som utöver bra planlösning, smarta funktioner och hållbara lösningar också präglas av sin omgivning. Innergården kommer vara en grön oas med kvarterslokal, lekplats och möjligheter till odling.

– ­Vårt ledord när vi bygger är omtanke och det ska speglas i hela byggprocessen, säger Daniel Claesson på Erik Larsson Bygg och lägger till att både hus och område ska ha det där ”lilla extra”.

Anmäl ditt intresse för Brf Fejarmästaren – klicka här.

Brf Fejarmästaren innefattar ett flerbostadshus och tre fyrfamiljshus med bostäder från smarta tvåor till rymliga fyror. Det finns bostäder för alla, oavsett var i livet man befinner sig. Alla bostäder har ett standardutbud av hög kvalitet, men det går att göra tillval för att göra bostaden mer personlig. Det går till exempel att ändra färg på luckor i kök och göra förändringar i badrum. 

Inspirationsbild.

Sticker ut i Växjö

Jenny Kjellsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostäderna i Brf Fejarmästaren. Hon menar att det är ett projekt som är unikt i Växjö.

– En detalj är att många lägenheter kommer att ha två balkonger vilket skapar utrymme och bra ljusinsläpp. Det är rymliga bostäder och planlösningarna är väldigt trevliga, säger hon.

Läs mer om Brf Fejarmästaren – klicka här.

Närheten till centrala Växjö och närliggande Teleborg gör att all service finns en kort bit bort med promenad, cykel, buss eller bil. Med varje bostad ingår också en parkeringsplats i hyran, vilket gör att de boende inte behöver oroa sig för att inte hitta en parkeringsplats. Samtidigt finns även Södra Bergundasjön med sin vackra omgivning i närheten vilket skapar möjligheter för träning eller att bara njuta av naturen.

Brf Fejarmästaren innefattar ett flerbostadshus och tre fyrfamiljshus med bostäder från smarta tvåor till rymliga fyror.

Hållbart projekt

Brf Fejarmästaren är byggt med en tydlig hållbarhetsprofil, bland annat kommer projektet vara märkt Miljöbyggnad Silver vilket innebär att det lever upp till högt satta kriterier för miljöarbete och byggnadernas miljöprestanda. 

– Vi vill skapa en bra levnadsmiljö för alla de boende, både inomhus och utomhus, säger Daniel Claesson på Erik Larsson Bygg.

Anmäl ditt intresse för Brf Fejarmästaren – klicka här.