Hitta ditt nya smarta hem här

I takt med att pandemin begränsat våra liv har hemmet blivit en ännu mer central plats än tidigare. I och med det har våra krav på hemmet förändrats, vilket inte minst syns i hur vi söker bostäder. Detta är något som Peab Bostad tidigt identifierade och anpassat sig efter.

I Brf Celsius i Göteborg bygger Peab Bostad in en fullt utrustad coworkingyta där de boende kan jobba ifrån.

Peab Bostad är en av landets största bostadsutvecklare och har varit med och byggt det svenska samhället under många år. I vanliga fall har Peab Bostad visningsdagar där bostadssökare i hela landet kunnat gå på visningar. Men i år ser det lite annorlunda ut, istället för öppna visningar erbjuds personliga visningar. Det innebär att spekulanter behöva anmäla sig i förväg till en visning på plats i bostaden, för allas säkerhet.

Peab Bostad bygger i hela landet – se deras pågående projekt här.

Unika lösningar

Peab Bostad är vana vid att anpassa sina bostäder utifrån de krav som ställs från bostadsköpare. När pandemin slog till förändrades allas förutsättning nästan över en natt. Morgonkaffet med kollegorna på kontoret förvandlades till ett digitalt möte från hemmet istället.

Detta är något som Peab Bostad har tagit i beaktning när nya bostäder tas fram. Flexibilitet och lyhördhet är två ledord i arbetet med att utveckla nya bostäder.

Hitta ditt nya hem hos Peab Bostad – klicka här.

– Vi ser till exempel över hur vi kan rita in flexibla kontorslösningar som inte tar så stor plats i hemmet, förklarar Michael Mati, nordisk försäljningschef på Peab Bostad.

– För oss är det dock viktigt att vi inte fastnar i en standardlösning i alla våra bostäder, just med tanke på att vi ser att behoven ser lite olika ut. En del behöver mer utrymme för att få plats med en enkel arbetsyta och andra behöver mer av ett kontor.

Innovativa lösningar

Ett bra exempel på hur innovativa lösningar kan underlätta livet för de boende är Brf Celsius i Göteborg. Peab Bostad bygger i projektet in en fullt utrustad coworkingyta där de boende kan jobba ifrån ifall kontoret är stängt eller det är svårt att fokusera i lägenheten.

– De boende ska kunna jobba tillsammans med sina grannar och samtidigt få möjlighet att nätverka och stärka gemenskapen, förklarar Michael Mati.

Brf Celsius är bara ett exempel på de flexibla och innovativa lösningar som Peab Bostad implementerat i sina bostadsprojekt. Smarta kontorslösningar är bara en av många innovativa detaljer i Peab Bostad-hem.

– Oavsett utveckling är vårt mål att alltid vara lyhörda och möta våra kunders behov, säger Michael Mati.

Hitta ditt nya hem hos Peab Bostad – klicka här.