Kvarter med hållbarhetsprofil sticker ut i Täby

I Roslags Näsby i växer ett nytt och spännande bostadskvarter fram. Där byggs Platform West – smarta bostäder nära service, natur och kommunikation – bara 10 minuter från Östra station. Boka visning idag, flytta in redan i november.

Platform West blir ett grönt kvarter i Stockholm.

På den västra sidan av Roslags Näsby utvecklas ett nytt bostadsområde med fokus på hållbarhet och miljö. Där bygger bostadsutvecklaren SSM projektet Platform West. Totalt blir det 109 bostadsrätter, där merparten blir yteffektiva ettor och tvåor med inflyttning i november – perfekt som ett första boende.

Vill du veta med om Platform West – läs mer här

Såhär kan en yteffektiv tvåa se ut i Platform West.

Majoriteten av bostäderna får antingen en generös balkong eller uteplats. Det blir även en stor gemensam innergård och takterrass med grill. Här kan du samla dina vänner under lata, varma sommarkvällar.

Ett smart boende

Det finns många fördelar med att bo i Platform West. Som boende får man tillgång till en elbilpool, som gör det enklare att åka på utflykter utan egen bil. I garaget kommer det även att finnas laddstation till elbilar, samt cykelplatser.

Klicka här om du vill se fler bilder på bostäderna.

Bostäderna blir ljusa och moderna med delvis öppen planlösning.

Nära service, kommunikation och natur 

I Platform West har man naturen inpå knuten, samtidigt som man har nära till jobb och studier i city. Strax intill kvarteret går Roslagsbanan, som tar en till Stockholms Östra via Tekniska Högskolan på 12 minuter och till T-centralen tar det cirka 20 minuter. På promenadavstånd hittar man även Täby Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och en biograf.

Vill du veta mer om området? Klicka här.

Topprankat i Urban Score

I alla SSM:s bostadsprojekt mäts ett så kallat Urban Score. Förenklat innebär det att flera olika parametrar i ett projekt som bidrar till livskvalitet utöver själva bostaden poängsätts. Stor vikt läggs på att det ska finnas sociala ytor inom projektet, men även att det är nära spårbunden trafik med riklig närservice och goda möjligheter till rekreation. Platform West har 97 poäng av 100 i Urban Score. Det innebär flera saker, bland annat att man kan leva ett tryggt och hälsosamt liv, på ett hållbart sätt.

Köken får ett modernt utseende och utrustas med bra vitvaror.

Visste du att….

Nu kan du boka en privat visning i SSM:s nyinredda visningslägenhet. Boka visning genom att kontakta: [email protected]