Nu kan du köpa första lägenheterna i Veddestaden

I Veddestaden, en del av Barkarby, pågår ett unikt arbete. Här bygger bostadsutvecklaren Nordr en hel stadsdel med sju kvarter, 1 200 bostäder, förskolor och mycket mer. Först ut är Pionjären. – Vår vision är att skapa en stadsdel som bryter ny mark, säger projektchef Stefan Lifvergren på Nordr.

Illustration som visar Pionjären.

Den nya stadsdelen som går under namnet Veddestaden är inte bara ett unikt projekt ur ett Stockholmsperspektiv. Området Barkarby där Veddestaden ligger är ett av norra Europas mest expansiva och där det i dag är grusiga gropar och stora maskiner kommer det om några år finnas ett levande bostadsområde med springande barn, lekande hundar, parker och restauranger.

Anmäl ditt intresse till Pionjären – Nordr första projekt i Veddestaden.

Först ut

Bostadsprojektet Pionjären blir det första Nordr-projektet i Veddestaden. Projektet kommer ha ljusa lägenheter med öppna planlösningar. Totalt är det 41 bostäder i den första etappen, där alla har egen balkong, uteplats eller veranda. Utanför dörren kommer ett levande område växa fram där det kommer att finnas både pendeltåg och tunnelbana bara 100 meter bort.

Det kommer finnas förskolor, skolor, service och restauranger. Området kommer vara parktätt och populära Järva naturreservat ligger runt hörnet. Det kommer även finnas en inomhushall för längdskidåkning.

Nordr har tagit tre inredningskoncept som du kan välja mellan för att kunna göra din bostad lite mer personlig.

Påverka inredningen

När du köper en nyproducerad bostad av Nordr har du alltid möjligheten att påverka hur bostaden kommer att se ut. Nordr har tagit tre inredningskoncept som du kan välja mellan för att kunna göra din bostad lite mer personlig. Koncepten är framtaga av inredningsarkitekter som fokuserar på trivsamma, personliga och funktionella hem. Du kan välja mellan tre stilar: Äng, Fjäll eller Fjord.

Läs mer om inredningskoncepten här.

Bygger tillsammans med de boende

För att verkligen göra Veddestaden till de boendes stadsdel har Nordr ett speciellt arbetssätt. Köparna av Nordrs bostäder i stadsdelen kommer att kunna påverka hur boendet och boendemiljön ser ut. Intressenter kan lämna önskemål om hur innergården ska se ut eller hur takterrassen nyttjas så smidigt som det bara går. Intressenter och tidiga köpare kommer kunna vara med och skapa något, där det idag inte finns någonting.

Anmäl ditt intresse till Pionjären – Nordr första projekt i Veddestaden.

Illustration som visar Pionjären.

Fakta: Pionjären

Rum: 1 – 5 rum

Bostäder: 167 varav 42 st vid säljstarten nu (i bästa söderläge)

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Beräknad säljstart: Sommaren 2021

Beräknad inflyttning: Preliminärt 2023

Läs mer om Veddestaden här.