Bo nyproducerat på Öland: ”Bekymmersfritt”

Med bostadsrättsföreningen Åkerblomman i Färjestaden bygger OBOS ett bostadsområde där de boende ska trivas och vilja bo länge. Med havet utanför dörren och hela Öland runt hörnet blir Brf Åkerblomman något som passar de flesta. Projektet är ett av flera planerade OBOS-projekt på Öland kommande åren. – Det är bekvämt och bekymmersfritt, säger Elisabeth Berntsson, projektutvecklare på OBOS.

Visualisering som visar Brf Åkerblomman.

Åkerblomman består av 17 radhus med 107 välplanerade kvadratmeter i Färjestaden, planerade för att underlätta ett socialt liv och enkelt boende. Läget, ett stenkast från Ölandsbron, är optimalt för den som söker ett avslappnat liv vid havet men utan att tumma på närheten till exempelvis arbete.

– Att åka till eller hem från jobbet i Kalmar tar inte längre tid än att åka genom stan, säger Elisabeth Berntsson.

Anmält ditt intresse för Brf Åkerblomman – det är säljstart till hösten.

Visualisering som visar Brf Åkerblomman.

Två badrum

Radhusen har två sovrum som standard, men den som är ute i god tid kan ändra planlösningen som tillval. Då går det att få tre sovrum istället för två. Sovrummen ligger alla på ovanvåningen samtidigt som bottenvåningen är anpassad för socialt umgänge.

– Husen har också två stora badrum, det är inte alla hus i den här storleken som har det idag, och här finns bra förvaringsytor. Dessutom får du en rejäl altan i härligt västerläge med avskärmning mot grannarna. Och nedanför den kan du känna gräset under fötterna i din egen lilla trädgård, säger Elisabeth.

Även om husen håller hög kvalitet är det svårt att blunda för det optimala läget. Oavsett om du vill handla, ta ett dopp, skjutsa barnen till skolan, träna eller åka till jobbet så ligger allt nära.

Anmält ditt intresse för Brf Åkerblomman – klicka här.

OBOS-projektet Åkerblomman kommer att byggas med havet utanför dörren.

Fler projekt på Öland

OBOS planerar även cirka 40 nya bostäder alldeles intill golfbanan i Saxnäs. Projektet som går under namnet Golfrundan har preliminär säljstart i början av 2020 och kommer ligga vackert omgivet av naturen endast ett stenkast från havet.

Läs mer och anmäl ditt intresse för Golfrundan här.

OBOS Medlem – så går det till

Nyligen lanserade OBOS en ny rikstäckande bostadskö som ger förtur till att köpa OBOS nya bostäder. Du får också flera olika fördelar genom att vara medlem. Som medlem får du förtur till nybyggda hem. OBOS erbjuder alltid sina bostäder till sina medlemmar först och i turordning, först i kön väljer först.

I medlemskapet ingår generösa erbjudanden och förmåner som gör det enklare och billigare att förbättra sitt boende. Du får också rabatter på upplevelser som resor, nöjen, kultur och idrott. Från och med 1 september bjuder OBOS på årsavgiften för 2021 (gäller tom 31 dec 2021).

Bli medlem i OBOS – klicka här.

Fakta: Brf Åkerblomman

Antal bostäder: 17 radhus

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Säljstart: Hösten 2021

Prel inflyttning: Höst/vinter 2023.