Nytt spännande bostadsprojekt i centrala Borlänge

Med läge mitt i Borlänge planerar Peab Bostad nya Brf Teatern, ett bostadsprojekt där allt finns nära. Med kvadratsmarta lägenheter och möjligheten att sätt din unika prägel på bostaden är Brf Teatern ett spännande tillskott i Borlänge.

Brf Teatern exteriört.

Mitt bland äldre villor och ett levande bostadsområde planerar Peab Bostad nya Brf Teatern. Teatern kommer att bestå av totalt 44 lägenheter i storlekarna två till fem rum och kök om 51 till 108 kvadratmeter. Alla bostäder präglas av smarta planlösningar, kvalitativa material och välutrustade kök.

Anmäl ditt intresse för Brf Teatern – läs mer här.

Tryggt och med din prägel

Att köpa nyproduktion av Peab Bostad innebär att du slipper budgivning och vet exakt vad din bostadsaffär kommer att kosta. Dessutom kan du påverka och skapa din personliga inredning med de detaljer som du själv trivs bäst med, genom olika inredningsval.

Alla bostäder som Peab Bostad bygger har ett grundutförande med kvalitativa produkter som också är valda med omsorg för att passa in i bostaden. Du kan också addera egna val med exempelvis annat kakel, klinker, köksluckor, bänkskiva eller färg på vägarna ur Peabs sortiment.

Anmäl ditt intresse för Brf Teatern – läs mer här.

Exempel på ett vardagsrum i Brf Teatern.

Hållbart för framtiden

Projekt Teatern blir dessutom ett Svanenmärkt projekt.Det innebär att hela byggprocessen är säkrad utifrån flera faktorer, bland annat miljökrav, kvalitet och inomhusmiljö. Tomas Sandahl, förklarar närmare.

– Din bostad är en viktig del av en hållbar morgondag, där vi på Peab i egenskap av Nordens samhällsbyggare tar hand om gemensamma resurser på bästa sätt. Våra flerbostadshus certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet, säger Tomas. 

Utanför bostaden

Brf Teaterns fina och trevliga stadsläge är det svårt att blunda för. Oavsett om du vill gå på restaurang, ta en joggingtur, lämna barnen på förskolan eller gå till apoteket så finns allt runt hörnet.

Här kan du se hur Brf Teatern kommer placeras.

Fakta: Brf Teatern

Status: Försäljning pågår

Preliminär inflyttning: Hösten 2023

Rum: 2 till 5

Boarea: 51 till 108 kvadratmeter

Antal bostäder: 44

Läs mer om Brf Teatern här.