Unika bostäder byggs i Bålsta

Intill Bålsta Centrum tar ett spännande bostadskvarter form. Här färdigställs Stationslunden – moderna bostadsrätter nära grönområden, service och smidiga kommunikationer till Stockholm.

Stationslunden blir ett trevligt och modernt kvarter i Bålsta.

Stationslunden blir ett modernt bostadskvarter i anslutning till Bålsta Centrum, strax utanför Stockholm. Sedan säljstarten har det varit ett mycket högt tryck på kvarterets bostadsrätter, till att det nu endast finns ett fåtal kvar till försäljning, berättar Ida Sylvan, från Scandinavian Property Group, som står bakom projektet. 

– Inflyttning äger rum från och med december 2021, tillägger hon.

Vill du se bostäder till salu i Stationslunden – läs mer här.

Scandinavian Property Groups vision är att ta fram moderna bostäder till ett bra pris och samtidigt bredda Bålsta Centrum. För att åstadkomma detta har man tagit hjälp av Tengboms arkitekter, som designat kvarteret, samt NCC som utvecklar. 

– I Brf Stationslunden finns möjlighet att köpa en nyproducerad bostad till samma genomsnittligt kvadratmeterpris som i det äldre beståndet i Bålsta, säger Ida. 

Strax intill Stationslunden hittar du Bålsta Centrum.

Resultatet är ett attraktivt bostadskvarter med bra planlösningar, gedigna materialval samt generösa balkonger och uteplatser. Från två rum och kök, perfekt för paret som vill flytta ihop, till en fyrarummare för den växande familjen. 

Som boende i Stationslunden har du nära till allt som behövs för att få ihop vardagspusslet. Bara 900 meter bort ligger Bålsta Centrum där alltifrån matbutik, restaurang, apotek, vårdcentral samt kommunikationer till stan finns. 

Klicka här om du vill veta mer om Stationslunden.

Från Bålsta Station tar det endast 39 minuter med pendeltåget in till Stockholms Central. Det går även fjärrtåg och bussar från stationen, berättar Ida. 

– Bålsta är en fantastisk ort med ett eget centrum, närhet till Mälaren och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Brf Stationslunden är belägen i ett fint stationsnära läge. 

Här bor du intill vacker natur och Mälarens vatten.

Förutom detta, har du som boende i Bålsta alltid naturen nära till hands. Runt knuten hittar du bland annat fina cyklings- och vandringsleder, idrottsplats och populära badställen. Det finns även flera skolor på gångavstånd från Brf Stationslunden. 

Vill du veta mer om Stationslunden? Läs mer här.