Den hemliga trädgården – ett nytt spännande bostadsprojekt

Den hemliga trädgården planeras i Jönköping. I den nya stadsdelen Skeppsbron, alldeles intill Munksjön, förbereds ett bostadsprojekt som verkligen sticker ut. Namnet på projektet, Den hemliga trädgården, skvallrar om vad som gömmer sig bakom husets fasad.

Visualisering som visar Peabs bostadsprojekt Den hemliga trädgården.

Med planerade bostadsprojektet Den hemliga trädgården vann Peab en markanvisningstävling i Jönköping. Projektet kommer bidra till framväxandet av nya området Skeppsbron med sitt innovativa sätt att hantera social hållbarhet och mänsklig samvaro. Skeppsbron är ett nytt och spännande bostadsområde i Jönköping som kommer att växa fram de kommande åren.

Anmäl ditt intresse för Den hemliga trädgården – klicka här.

Bostadsprojektet består av 96 moderna lägenheter i storlekarna 1–5 rum och kök. Du kan välja allt från en kvadratsmart etta till en stor rymlig och ljus fyra med utrymme för alla livets olika delar. Bostäderna har gemensamt att de är Svanenmärkta samt grundas i Peabs arbete för hållbarhet med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet.

Visualisering som visar Peabs bostadsprojekt Den hemliga trädgården.

Taket och innergården sticker ut

Två detaljer som sticker ut i projektet är taket och innergården. På taket kommer det finnas en gemensam takterrass för bostadsrättsföreningen som kommer vara något alldeles extra. På terrassen kommer de boende ges möjlighet för träning, bland annat på den multisportarena som kommer finnas med utsikt mot Munksjön. Det kommer också vara möjligt att bara umgås med grannar eller vänner. I den sociala delen kommer det finns en härlig pergola med sittplatser och grillplats. För den som mest vill varva ner, plantera i odlingslådor och läsa en god bok så kommer det finnas platser för det med.

Det andra som sticker ut är innergården som också inspirerat till projektets namn, Den hemliga trädgården. Innegården kommer vara livfull och full av grönska men om du inte vet att den finns kommer den vara svår att hitta, bortsett via en smal passage från gatan. Denna hemliga trädgården kommer ge de boende och förbipasserande fina umgängesmiljöer.

Läs mer om den Den hemliga trädgården – klicka här.

Tryggt och med din prägel

Att köpa nyproduktion av Peab Bostad innebär att du slipper budgivning och vet exakt vad din bostadsaffär kommer att kosta. Dessutom kan du påverka och skapa din personliga inredning med de detaljer som du själv trivs bäst med, genom flera olika och genomtänkta inredningsval.

Alla bostäder som Peab Bostad bygger har ett grundutförande med kvalitativa produkter som är valda med omsorg för att passa in i bostaden. Du kan också addera egna val med exempelvis annat kakel, klinker, köksluckor, bänkskiva eller färg på vägarna ur Peabs sortiment.

Visualisering som visar Peabs bostadsprojekt Den hemliga trädgården.

Fakta: Brf Hemliga Trädgården