Nytt kvarter i Jakobsberg: ”Njut av fin parkutsikt”

I Söderdalen i Järfälla håller ett nytt bostadskvarter på att ta form. Intill en lummig park byggs Timotej – moderna bostadsrätter nära service, skolor och smidiga kommunikationer till Barkarby och centrala Stockholm.

Flera lägenheter i Timotejs andra säljetapp har balkonger som vetter mot parken. Visionsbild: JM via Carbon White.

Mitt i Söderdalen, ett populärt bostadsområde i Jakobsberg, byggs Timotej. Totalt blir det 60 bostadsrätter i kvarteret. Från yteffektiva ettor om 34 kvadratmeter, till stora fyror om 104 kvadratmeter. Gemensamt för dessa, oavsett storlek, är att de blir ljusa och moderna. Flertalet av dessa får dessutom antingen en generös balkong eller uteplats. 

Vill du veta mer om Timotej? Läs mer här. 

Kvarteret, som bostadsutvecklaren JM står bakom, blir det sista i Söderdalen som får ett läge intill parken. Fredrik Wiman från Svensk Nyproduktion, som förmedlar bostäderna, utvecklar. 

– Läget bidrar till att göra kvarteret Timotej barnvänligt då du bor strax intill lekplatsen. Från många av bostäderna kan du njuta av fin parkutsikt och enkelt ha uppsikt över dina barn, säger han.

Bli VIP-kund och få förtur 

Redan i oktober släpps Timotejs andra etapp till försäljning. Flera av dessa bostäder har ett attraktivt läge intill parken. Genom att bli VIP-kund hos JM har du chans att få förtur på dessa innan de släpps till allmän försäljning senare under hösten.

Vill du bli VIP-kund hos JM – läs mer här.

I Timotej blir det ljusa och välplanerade lägenheter. Visionsbild: JM via Carbon White.

JM lagt extra stor vikt vid god förvaring i Timotej då många familjer söker sig till Söderdalen. Flera bostäder har exempelvis både klädkammare och förråd i själva bostaden samt ett vindsförråd. 

– Likt andra JM-kvarter är även Timotej Svanenmärkt, vilket resulterar i en hållbar byggnad med låg energianvändning, berättar Tommy Hedström, projektledare på JM.

Nära aktiviteter, kommunikationer och Barkarby handelsplats

Som boende i Söderdalen har du alltid aktiviteter nära till hands för både barn och vuxna. En kort promenad från kvarteret finns simhall, padel, sporthall och idrottsanläggningar.

För dig som har barn finns det flera skolor i närområdet. Dessutom öppnade en ny förskola några kvarter bort från Timotej under sensommaren och ytterligare en planeras i Söderdalen.

Timotej ligger centralt i Söderdalen intill en vacker park. Visionsbild: JM via Carbon White.

I närheten hittar du även Jakobsbergs centrum med ett stort utbud av butiker, service, matbutik och restauranger. Härifrån finns även anslutning till pendeltåg som tar dig in till T-centralen på 20 minuter, samt bussar till Barkarby handelsplats.

Läs mer om Timotej och Söderdalen här.