Bli medlem och få förtur till nytt projekt i Rydebäck

I vackra och populära Rydebäck planerar bostadsutvecklaren OBOS totalt 16 nya kedjehus och radhus i Brf Önskan. Med havet runt hörnet och smidig pendling är Önskan ett perfekt boende för den som vill njuta av ett toppläge men ändå ha nära till jobbet.

Bilden är enbart en inspirationsbild från ett snarlikt projekt och viss avvikelse kan förekomma.

Rydebäcks placering gör det till en ort med många fördelar. Dels naturen med Öresunds glittrande vatten och den omgivande naturen, dels närheten till arbetstillfällen. På pendlingsavstånd ligger bland annat Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn.

– Du får ett boende i fin miljö nära hav och bad och med gångavstånd till centrum och pågatågstationen, säger Jenny Piltofta, projektutvecklare på OBOS.

Läs mer om Brf Önskan – anmäl ditt intresse här.

De Svanenmärkta radhusen och kedjehusen om 125 välplanerade kvadratmetrar sticker ut på flera sätt. Alla materialval är noga utvalda för att hålla i många år men utan att ta över på något sätt, du kan fortfarande sätta din prägel på bostaden.

Hållbarhet i fokus

Allt som behövs finns från plats redan när du flyttar in, allt från kök från HTH och vitvaror från Siemens. Alla hus kommer att ha ett eget isolerat förråd, egen parkeringsplats. Kedjehusen kommer också ha en carport. Kedjehusen kommer också ha takterrass och en egen carport.

Bostäderna i Brf Önskan är byggda för att hålla och samtidigt har så liten påverkan på miljön som möjligt. På husens tak kommer det bland annat finnas solceller som producerar el och ger lägre driftkostnader. Husen är också förberedda så att du själv kan installera en laddenhet ifall du vill.

– Om du köper en bostad i Önskan kan du förvänta dig ett vackert och kvalitativt boende där vi inte tummat på vare sig kvalité eller hållbarhet. Hus byggda i trä som är Svanenmärkta med solceller känns bra både i hjärta och hjärna, säger Jenny Piltofta.

Läs mer om Brf Önskan – klicka här.

– Du får ett boende i fin miljö nära hav och bad och med gångavstånd till centrum och pågatågstationen, säger Jenny Piltofta, projektutvecklare på OBOS.

Vill du bo i Rydebeck? Då ska du bli medlem

Om vill öka dina chanser att köpa precis den bostad du önskar, då ska du bli medlem. OBOS erbjuder alltid sina medlemmar att välja bostad och läge först. Först i kön väljer först, sedan väljer medlemmarna i turordning. OBOS bostadskö är rikstäckande och ger förtur till att köpa OBOS alla nybyggda bostäder och tomter. OBOS erbjuder allt från lägenheter till radhus och nybyggda villor.

Flera fördelar att vara medlem

I medlemskapet ingår också generösa erbjudanden och förmåner som gör det enklare och billigare att förbättra sitt boende. Du får också rabatter på upplevelser som resor, nöjen, kultur och idrott. Från och med 1 september bjuder OBOS på årsavgiften för 2021 (gäller tom 31 dec 2021) och du betalar bara en startavgift.

Bli medlem i OBOS – klicka här.

Fakta: Brf Önskan

Antal bostäder: 16

Bostadstyp: Radhus och kedjehus

Storlek: 125 kvadratmeter

Inflytt: Preliminärt maj 2023.