Bo på historisk halvö i Kvarnholmen Södra

Nu släpps den sista etappen av Kvarnholmen Södra, ett bostadskvarter som präglas av sitt läge vid vattnet. Här bor du på Kvarnholmens solsida i moderna bostäder med utsikt över Svindersviken – 15 minuter från stan. 

I Kvarnholmen Södra 3 bor du i nyproducerade bostäder i söderläge med utsikt över Svindersviken

Kvarnholmen är en ny stadsdel och unik halvö i västra Nacka. Halvön har en gedigen industrihistoria och ligger mitt i Stockholms inlopp med skärgården på ena sidan och Stockholms innerstad på den andra. Här bygger JM kvarteret Kvarnholmen Södra, ett bostadsprojekt innehållande 99 bostadsrätter med tre etapper, där den sista etappen har säljstart i december. 

Vill du veta mer om Kvarnholmen Södra? Klicka här.

– Här bor du med utsikt över Svindersviken på den historiska halvön. Både läget och bostäderna är ljusa med generösa fönsterpartier och soligt söderläge. Kvarnholmen är en unik plats att bo på, säger Erol Yucel, projektledare på JM för Kvarnholmen Södra 3.

Bostäderna blir moderna och ljusa, tack vare läget och stora fönster.

I Kvarnholmen Södra blir det bostäder om 1-5 rum och kök. Från smarta ettor om 38 kvadratmeter, till rymliga femmor om 112 kvadratmeter. Oavsett storlek präglas bostäderna av modern inredning, fina material och sitt unika läge. Nästan alla lägenheter får antingen en fransk balkong, vanlig balkong, uteplats eller terrass.

Vill du göra en intresseanmälan på Kvarnholmen Södra – läs mer här.

Förutom detta, får kvarteret en grön gård som ligger i söderläge ovanför det gemensamma garaget. Här kommer det att finnas gräsytor och odlingsbäddar med plats för vila, lek och umgänge.

Bli VIP-kund och få förtur 

Preliminär inflyttning i Kvarnholmens tredje och sista etapp sker från och med december 2023, men redan den 1 december planeras säljstarten för JMs VIP-kunder. Det innebär bland annat att du får förhandsinformation och möjligheten att boka en bostad innan de erbjuds till allmän försäljning.

Närhet till kommunikationer, service och innerstan 

I Kvarnholmen bor du på en lugn plats, nära allt du behöver för att få ihop vardagspusslet. Du kan göra dina vardagsärenden i Kvarnholmens egna lilla centrum. Vill du ha mer shopping har du Nacka Forum 7 minuter bort på cykel eller fem minuter med bil. Med bussen från kvarteret tar du dig smidigt till Slussen på cirka 15 minuter. En kort promenad bort ligger även Kvarnholmens egen båtbrygga där du kan ta pendelbåten till Nybroplan. 

Alla bostäder i kvarteret har balkong, fransk balkong, uteplats eller terrass.

– Det är en levande stadsdel där du snabbt kan ta dig in till city och pulsen men du kan även promenera längs kajen eller i grönområden och ta det lugnt och njuta av det vackra området och vattnet, säger Erol Yucel.

Klicka här om du vill veta mer om Kvarnholmen Södra.