Inflyttningsklara radhus i ett skärgårdsnära läge

I centrala Åkersberga har ett nytt och spännande radhuskvarter tagit form. Här finns Söra Radhus – moderna bostadsrätter med skärgård och natur runt hörnet, 30 minuter från centrala Stockholm.

På de trevliga och lättskötta uteplatserna finns det plats trevliga middagar.

Söra Radhus är ett nytt och trevligt kvarter i Åkersberga, Österåker. I projektet finns det totalt 11 stycken inflyttningsklara stadsradhus i eftertraktat läge. Husen är 119 kvadratmeter och är smart planerade med tre sovrum, både vardagsrum och allrum, dubbla badrum och tvättstuga.

Vill du göra en intresseanmälan? Klicka här.

Projektet säljs i tre etapper med säljstart den 24 april och inflyttning sker från och med början av maj 2022. Malin Kernby på Wallenstam, som ansvarar för försäljningen av Söra Radhus, berättar mer om projektets unika inredningsdetaljer.

En separat matplats är placerad intill köket för att skapa en lugn plats där du kan njuta av middagar med familjen.

– Det som verkligen sticker ut i projektet är de påkostade och genomtänkta materialvalen. Från ljusa parkettgolv och grå köksluckor, till de mörkt inramade fönstren som verkligen bidrar till en stilren känsla, säger hon.

Stadsradhusen har en mindre uteplats på framsidan och egen parkeringsplats med förberedd laddplats. På baksidan finns det en altan som är som gjord för sköna grillkvällar, berättar Malin, samtidigt som du slipper ta hand om en trädgård.

Nära skärgård, kommunikationer och service 

Det är enkelt att få ihop vardagspusslet som boende i Söra Radhus. I kommunen finns det gott om skolor, från förskola upp till gymnasium, där den närmaste ligger runt hörnet från kvarteret.

Vill du komma i kontakt med HusmanHagberg som förmedlar Söra Radhus – klicka här.

För dig som gillar att hålla igång finns det ett stort utbud av aktiviteter. I centrala Åkersberga finns gym, simhall, konstgräsplan och en rackethall. På cykelavstånd finns även både golfbana och ridhus, tillägger Malin.

Bostäderna, som är om 119 kvm är utrustade med påkostade, fina och stilrena materialval.

Behöver du handla finns Åkersberga centrum en kort promenad bort. Här finns ett stort utbud av butiker och restauranger, mataffär, apotek och vårdcentral.

Åkersberga ligger i skärgårdskommunen Österåker och därför har du alltid vattnet runt hörnet. Förutom detta, finns även flera fina skogs- och strövområden för dig som gillar att promenera eller jogga utomhus.

Ett stenkast från centrala Åkersberga uppför Wallenstam yteffektiva stadsradhus i modern arkitektur.

– För den som tycker om vacker natur är Åkersberga perfekt med många grönområden och närhet till skärgården. Här bor man nära kommunikationer och har samtidigt naturen omkring sig, avslutar Malin Kernby.

Vill du läsa mer om Söra Radhus – läs mer här.