Sista chansen att köpa en bostadsrätt i Ebbepark

I centrala Linköping ligger den nya stadsdelen Ebbepark och kvarteret Lugnet. Efter succén i första och andra etappen släpps nu de sista bostadsrätterna till försäljning. Här finns hållbara bostäder i olika storlekar, bara minuter från stan, service och lummig grönska.

Lugnet i Ebbepark blir ett modernt bostadskvarter i Linköping.

Ebbepark är en ny och hållbar stadsdel i Östra Valla i Linköping med en blandning av bostadsrätter och hyresrätter. Bakom projektet står bostadsutvecklaren Stångåstaden, vars vision i Ebbepark är att skapa framtidens bostadsområde.

Vill du veta mer om Ebbepark och Lugnet? Läs mer här.

– Bostäderna är byggda enligt miljöcertifieringen “Miljöbyggnad Silver”. Det innebär att bostäderna måste leva upp till högt satta krav när det kommer till energiåtgång, värmekällor och inomhusmiljö, säger Therése Alexis på Skandiamäklarna, som förmedlar bostäderna.

Hur en bostad med delvis öppen planlösning kan se ut i Lugnet.

Försäljningen av de sista bostadsrätterna i kvarteret Lugnet, startar den 19 mars. Lägenheterna här blir ljusa och moderna om 1–4 rum och kök. De mindre bostäderna passar perfekt som ett första boende, medan de större bostäder är lämpade för barnfamiljer som letar större. Majoriteten av lägenheterna får antingen balkong eller uteplats.

– Snart är stadsdelen färdig och många har hunnit flytta in i kvarteret vilket känns väldigt roligt. Jag har bara fått glada tillrop från inflyttade och från flera som ska flytta in i etapp 2, säger Therése.

Vill du göra en intresseanmälan för etapp 3 – läs mer här.

Förutom detta finns det flera olika typer av tjänster tillgängliga för att underlätta vardagen för boende i området. Exempelvis blir det en hunddusch där din hund smidigt kan tvättas av efter promenaden, en mekarhörna där du kan fixa med cykeln samt en cykeltvätt. Under mars lanseras även en lådcykelpool i området där boende kan hyra en cykel för storhandlingen eller utflykten.

Nära universitetet, kommunikationer och grönområden 

Allt som du behöver för att få ihop vardagen finns på plats i Ebbepark, från skola, förskola och en matbutik. 

I Lugnet får bostäderna sobra färgval och gedigna materialval.

Centrum, universitetet och Linköping Science Park når du enkelt med cykel på bara några minuter. Du har också nära till lummig grönska i Rydskogen och Vallaskogen, och Friluftsmuseet Gamla Linköping ligger bara ett stenkast bort. 

Det är enkelt att ta sig till och från Ebbepark. Flera busslinjer passerar stadsdelen och med bil är du snabbt ute på E4:an. 

Klicka här om du vill komma i kontakt med Skandiamäklarna som förmedlar bostäderna i Lugnet.