Säljstart för Skimra – exklusiva bostäder i Malmö

Nu finns chansen att köpa ett boende som är unikt på riktigt. På ett av Malmös bästa lägen vid vattnet ska Skimra byggas, ett bostadsprojekt med 58 exklusiva bostadsrätter i en fastighet som kombinerar elegant estetik med moderna tekniklösningar.

Bostadsprojektet Skimra blickar ut över vattnet i Malmö. Illustration: Visualisera

– Intresset är jättestort och det mesta är tingat. Det finns dock fortfarande ett par riktigt fina lägenheter kvar för den som är snabb, säger Marcus Abrahamsson som förmedlar projektet tillsammans med mäklarkollegorna Eric Roberts och Jasmine von Stezelow på SkandiaMäklarna.

Skimra har tagits fram av fastighetsutvecklaren Cormac och det nio våningar höga huset ligger centralt i Citadellsstaden med nära till de lummiga Kungs- och Slottsparkerna, Västra Hamnen – och inte minst den långa Ribersborgsstranden med sina badbryggor. 

Vill du veta mer om Skimra? Klicka här.

Utsikt över Slottsparken

Skimra erbjuder 58 ljusa lägenheter om 2-6 rum fördelade på 45-283 kvadratmeter, alla med tillgång till antingen balkong eller terrass. Bostäderna är fyllda med skräddarsydd design och genomtänkta materialval.

En av terrasserna med vidsträckt utsikt. Illustration: Visualisera

– Det finns så många detaljer kring Skimra som är unika. Bostäderna i sig håller en betydligt högre standard än vanligt, här har producenten snarare hämtat inspiration från internationella prestigeprojekt. Dessutom är de gemensamma faciliteterna med bland annat bastu, motionsrum och en stor gemensam takterrass med utsikt över Slottsparken saker som gör detta projekt än mer unikt, berättar Marcus.

Klicka här om du vill läsa mer om Skimra.

På åttonde våningen väntar fyra spektakulära penthousevåningar. Här får du en svårslagen utsikt genom panoramafönster i sydväst – och extra stora takterrasser i flera väderstreck.

Öppen planlösning med många genomtänkta detaljer. Illustration: Visualisera

– Skimra är det vinnande konceptet i en arkitekttävling med många fina förslag. Det är ett väldigt vackert hus som verkligen sticker ut. Även läget är unikt eftersom huset ligger lugnt beläget mellan två vattendrag, men som samtidigt är på gångavstånd från centrum, säger Marcus.

Inflytt för Skimra 2024

Beräknad inflytt i Skimra är till sommaren/hösten 2024 och redan nu kan du tinga en bostad. Skulle du behöva mer information om bostäderna eller området kan du enkelt komma i kontakt med någon av de ansvariga mäklarna. 

Intresserad av Skimra? Klicka här.