Nya bostäder i Göteborg med snabb inflytt

Letar du nytt boende i Göteborg? Nu erbjuder JM flera bostäder där inflyttningsdagen som mest bara är några månader bort. Utöver möjlighet till snabb inflytt går vi igenom några andra fördelar med att köpa nyproduktion.

JMs hus Kronjuvelen blir ett nytt landmärke i Eriksberg.

Nytt, fräscht och med fast pris

En stor skillnad gentemot andrahandsmarknaden är att ett nybyggt hem köps till ett fast pris — så du slipper budgivningar som drar iväg. Du behöver inte heller lägga pengar på renovering eller uppfräschning då du är först med att bo i bostaden. 

Vill du veta mer om JM och deras bostadsprojekt? Klicka här.

JM erbjuder nyproducerade lägenheter och småhus i både ägande- och bostadsrättsform i city-, natur- eller sjönära lägen och med närhet till kommunikationer och service. Alla JMs bostäder byggs även efter den nordiska miljömärkningen Svanens krav. 

Tryggt köp med JM

JM är en av Nordens största bostadsutvecklare och har länge arbetat för att göra bostadsresan enkel och trygg för sina kunder. När du köper en JM-bostad kan du ta del av deras Trygghetspaket. Det innebär bland annat skydd mot dubbla boendekostnader, samt tillträdesskydd om det tilltänkta inflyttningsdatumet flyttas fram. 

Utsikten från lägenheterna i Kronjuvelen sträcker sig långt över vattnet.

– När du köper en bostad av JM kan du vid behov ansöka om Trygghetspaket. En del av Trygghetspaket är dubbelt boendekostnadsskydd som innebär att om försäljningen av din befintliga bostad drar ut på tiden, kan du få ersättning för dubbel boendekostnad i upp till sex månader. Du kan även ansöka om tillträdesskydd, som vid efter särskild prövning, innebär att du kan få skjuta upp din inflyttning med upp till tre månader, säger Josefina Olling, Marknads-och försäljningschef.

Vill du läsa mer om JMs trygghetspaket? Klicka här. 

Bostäder med snabb inflytt

JM erbjuder en bredd av bostäder med olika lägen i Göteborg där du kan flytta in om bara några månader. I populära Eriksberg bygger JM Kronjuvelen med tillträde i oktober 2022.

Här finns det bland annat ettor med sovalkov, tvåor med utsikt över älven och treor med inglasad balkong kvar till försäljning. Med sina 25 våningar och unika arkitektur blir Kronjuvelen ett nytt landmärke i stadsdelen. 

Så här kan ditt vardagsrum se ut i Guldkornet.

I Eriksberg bygger JM även Guldkornet med inglasade balkonger och vidsträckt utsikt. Här finns allt från ettor med klädkammare till rymliga fyror med dubbla toaletter kvar till salu. Preliminärt tillträde är april – maj 2023. 

I Södra centrum förvandlar JM industriområden till trevliga stadskvarter, endast fem minuter med spårvagn från Korsvägen. I Södertull finns lägenheter med 1-3 rum och kök och ett fåtal fyror kvar till försäljning. Preliminärt tillträde är januari – november 2023.

Sticklingen ligger på ett lugnt läge nära villakvarter.

Ytterligare ett projekt med möjlighet till snabb inflytt är Sticklingen i Västra Frölunda. Sticklingen ligger på ett lugnt läge mellan havet och Frölunda Torg. Preliminärt tillträde är mars – oktober 2023. Precis som alla JMs projekt är Sticklingen Svanenmärkt, men det kommer även vara det första JM-projektet i regionen med solceller installerat på taken.

Vill du veta mer om JM och deras bostadsprojekt? Klicka här.