Sköndalshöjden – naturnära bostäder i nya Sköndal

Sköndal växer och nu planeras en ny stadsdel med bostadskvarter, gröna parker och myllrande gågator. Här bygger JM flera lägenheter i kvarteret Sköndalshöjden. 

– Det blir en riktigt idyll nära till Drevvikens fina badplatser och grönområden, med bara några minuter in till city, säger Micael Lincoln, projektledare på JM. 

Nu har du möjlighet att få vara med tidigt och köpa en lägenhet i ett växande område. Sköndal kommer omvandlas och få hela 4 400 nya bostäder och 1 500 nya arbetsplatser de kommande åren. 

Det planeras även för ett nytt centrum med nya restauranger, butiker och skolor. Bussen tar dig till Gullmarsplan på endast 12 minuter och det finns väl utbyggda cykelvägar.

Moderna bostäder i Sköndalshöjden

Strax utanför centrala Stockholm i Sköndal bygger JM det nya kvarteret Sköndalshöjden med 77 bostadsrätter. Bostäderna här får varierande storlek med 1-5 rum och balkong eller uteplats, vissa bostäder kommer att få sjöglimt. Vid huset kommer det finnas en grön gård och cykelförvaring för dig som cyklar.

Vill du veta mer om Sköndalshöjden? Klicka här.

– Sköndalshöjden blir ett av de kvarter som kommer sätta sin prägel på nya Sköndal. Den nya stadsdelen flätas ihop med befintlig bebyggelse och ny och äldre arkitektur möts på ett fint sätt, säger Micael Lincoln på JM. 

Lägenheterna är moderna och stilrena, och med JMs inredningsval har du möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem som att exempelvis välja färg på köksluckorna, kakel i badrum och väggfärger.

– Du kan vänta dig en ny och modern bostad som håller över tid. Flera av lägenheterna kommer även ha flexibla planlösningar så du kan anpassa bostaden efter dina behov, berättar Micael Lincoln vidare.

Klicka här om du vill göra en intresseanmälan för Sköndalshöjden.

I Sköndalshöjden har du även möjlighet att välja intelligenta funktioner till ditt nya hem. Till exempel kan du släcka hela lägenheten med ett knapptryck i hallen när du går hemifrån och välkomnas hem av en upplyst bostad som spelar din favoritmusik. 

Grön oas nära stan

I Sköndal bor du i en nyetablerad stadsdel omgiven av mycket skog och grönt. Du har nära till flera badplatser, bland annat i Drevviken, där du även hittar fina skogsvägar och Stora Sköndals utegym. 

Vill du in till stan finns det smidiga kommunikationer – oavsett om du åker buss, cykel eller bil. Från busstationen på Tyresövägen går bussar till bland annat Skarpnäck och Farsta centrum. För dig som gillar att cykla ligger både Globen och Södermalm på bekvämt avstånd. 

Skola och service i Sköndal

I Sköndal finns ett flertal förskolor och två väletablerade grundskolor. Det planeras även för nya grundskolor, samt gymnasium och högskola i området. I närbelägna Sköndals centrum finns bland annat matbutik, apotek, restaurang och bibliotek.

Vill du läsa mer om Sköndals utbyggnad? Klicka här.

Information om det nya kvarteret publiceras löpande och vill du veta mer nya Sköndal kan du göra en intresseanmälan.

I Sköndal bor du nära natur och härliga badplatser.