Villakänsla i nytt kvarter mitt i Lund

Snart finns en unik möjlighet att bo i en nybyggd lägenhet mitt i Lund. I Teaterkatten ryms flera typer av lägenheter, penthouse och townhouse för dig med höga krav på både läge och bekvämlighet. 

Illustration av Teaterkatten, avvikelser kan förekomma.

Bara fem minuters promenad från Mårtenstorget i centrala Lund ska det nya kvarteret Teaterkatten byggas. Pernilla Bloom, projektutvecklare på Nordr, som står bakom projektet, utvecklar.

– Mitt i Lunds klassiska kvarter får du en unik möjlighet att bo modernt, exklusivt och bekvämt – att få leva ett Lundaliv deluxe helt enkelt, säger Pernilla. 

Vill du läsa mer om Teaterkatten? Klicka här.

Lägenheter för livsnjutaren 

I Teaterkatten kan du välja brett mellan boenden med 1-6 rum och kök fördelade på 27-150 kvadratmeter. Här finns bland annat penthouse med egen takterrass, stora våningar på fyra rum och kök – och townhouse med egen ingång från gatan. 

Lägenheternas planlösningar är genomtänkta med stora umgängesytor, smart förvaring och rymliga badrum. De generösa uteplatserna, balkongerna och takterrasserna gör det lätt att njuta av soliga stunder hemma. 

Inspirationsbild i stilen Fjäll, avvikelser kan förekomma.

Husets arkitektur påminner om kroppen av en katt, och de olika vinklarna och vrårna skapar ett privat läge så dina grannar blir få. Fasaderna består av puts och tegel där de olika materialen markerar de olika boendetyperna i Teaterkatten.

Townhouse – villakänsla i stan 

Du som gärna vill bo i hus men inte vill släppa stadslivet kan kika på Teaterkattens framsida. Här blir det townhouses i två plan med egen ingång från gatan. Uteplatserna i soligt söderläge blickar ut mot den härliga innergården. 

Klicka här om du vill veta mer om Teaterkatten.

Oavsett om du köper ett townhouse, en etta eller en våning har du möjlighet att sätta din egen prägel på ditt boende. När du köper en bostad av Nordr kan du kostnadsfritt välja mellan inredningsstilarna Äng, Fjäll och Fjord som ger inredningen en röd tråd redan innan du flyttat in. 

Inspirationsbild i stilen Fjord, avvikelser kan förekomma.

Livet mitt i Lund 

Teaterkatten blir ett modernt boende med närhet till allt som Lund erbjuder. Här har du restauranger, caféer, shopping och annan service på bekvämt gång- eller cykelavstånd. Lunds kulturella utbud är stort och du kan enkelt ta del av teater, musik, film och muséer i staden. 

I Lund känns bilen ofta överflödig, men för dig som behöver bil har Teaterkatten ett garage under huset med hiss direkt upp i trapphuset. En cykeltur bort ligger centralstationen med många förbindelser med tåg och bussar. 

Lugnt och lummigt läge

Med bland annat den lilla teatern Sagohuset som närmsta granne kommer Teaterkatten flytta in i redan trivsamma kvarter på Gylleholmsgatan.

I trivsamma kvarter på Gylleholmsgatan mitt i Lund ska Teaterkatten byggas.

– Området runt Teaterkatten är lummigt mitt bland befintliga stadskvarter. Du får bland annat direktåtkomst till Hardebergaspåret som är ett av Lunds viktigaste cykelstråk, säger Matilda Ling Thodenius, säljsansvarig på Nordr.

Vill du bo i Teaterkatten? Anmäl intresse här. 

Planerad säljstart för Teaterkatten är hösten 2022 och beräknad inflytt sker våren 2025.