Inflyttningsklara bostäder i Sigtuna Stadsängar

Strax utanför Stockholm växer stadsdelen Sigtuna Stadsängar med ett nytt bostadskvarter. Här finns Brf Honungskupan – inflyttningsklara bostäder med småstadskänsla, nära lummig grönska och citypuls.

I Sigtuna Stadsängar finns inflyttningsklara lägenheter i projektet Brf Honungskupan. Bild: OBOS

I den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar ligger OBOS nya bostadskvarter – Brf Honungskupan. Här finns det 53 Svanenmärkta och välplanerade bostadsrätter om 2-4 rok med planlösningar för olika tycke och smak. Många bostäder har antingen en balkong eller uteplats – vissa har till och med två.

Försäljningen av bostäderna har redan startat, men det finns flera bostäder kvar för dig som är sugen. Redan i sommar 2023 är det inflyttning för de boende i kvarteret. 

Vill du veta mer om Brf Honungskupan – läs mer här.

Halverad månadsavgift i Brf Honungskupan 

Tack vare OBOS medlemskap kan du köpa en bostad tryggt och enkelt – och få generösa förmåner på köpet. Det innefattar rabatter på allt från byggmaterial och försäkringar, till nöjen och upplevelser.

Om du köper en bostad i Brf Honungskupan just nu bjuder OBOS på halva månadsavgiften 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

– Vi bygger bostäder för våra medlemmar, men förstår också att det just nu är avvaktande hos många som vill köpa nyproduktion. Därför känns det bra att kunna erbjuda möjligheten till rabatt på månadsavgiften, säger David Carlsson, operativ chef på OBOS Projektutveckling.

Hur en balkong kan se ut i Brf Honungskupan. Bild: OBOS

Ett medlemskap ger dig förtur till hela OBOS bostadserbjudande. Det innebär att du som medlem får chans att välja läge och bostad först. OBOS har även tagit fram trygga lösningar som ger dig som köpare tillträdesskydd eller skydd mot dubbla boendekostnader. 

Klicka här om du vill bli OBOS-medlem.

Nytt och gammalt möts i Sigtuna stadsängar 

I Sigtuna Stadsängar står ett hållbart leverne i centrum. Det innefattar allt från själva hemmet, till de boendes livsstil. Därför finns mycket av det du behöver till vardags i området, från skola och förskola, till matbutik, restauranger och gym.

Området präglas av grönska och vackra byggnader av olika arkitektur – och Brf Honungskupan är inget undantag. Brf Honungskupan är byggt i trä och får visserligen ett modern uttryck, men även en röd fasad som flirtar med bebyggelsen i gamla Sigtuna. 

Bo nära lummig grönska – och världen

Kvarteret har ett fint och centralt läge och bildar med sina huskroppar en lugn och grön innergård. Här finns det plats för trevliga middagar, odling och även föreningens egna bikupor. Tanken är att föreningen ska kunna producera sin egen honung, därav namnet Brf Houngskupan. 

– Vi strävar båda efter en skön hemkänsla och en långsiktig hållbarhet i projektet. Bikuporna är ett bra exempel på det, säger projektutvecklare Tommy Waldnert.

Bostäderna är ljusa, moderna och välplanerade. Bild: OBOS

Har du egen bil finns garage på ett bekvämt promenadavstånd. Dessutom kommer föreningen att ha en egen bilpool, berättar Tommy vidare. 

Samtidigt har du nära till kommunikationer till stan. Till Märsta station tar det cirka 25 minuter – där finns anslutning till pendeltåg. Åker du kommunalt är det 45 minuter till Uppsala, respektive 30 min med bil. Till Stockholm C tar det en timme med pendeln och cirka 40 minuter med bil. Och vill du längre ut i världen har du Arlanda knappt en kvart bort. 

Se var OBOS bygger bostäder nära dig.