Inflyttningsklara lägenheter på lummigt läge i Bredvik

I natursköna Bredvik i Växjö har OBOS nyligen färdigställt ett nytt bostadskvarter – Brf Ebbas Trädgårdar. Här finns ljusa, rymliga lägenheter i olika storlekar – med inflyttning redan i mars 2023.

I Brf Ebbas Trädgårdar hittar du ljusa och rymliga lägenheter. Bild: OBOS.

Strax utanför centrala Växjöi Bredvik ligger OBOS nya bostadskvarter Ebbas Trädgårdar. Här är bostäderna ljusa och välplanerade om 48-69 kvadratmeter. Alla lägenheterna har antingen en egen uteplats eller balkong. Inflyttningen till kvarteret sker redan i mars 2023.

Läs mer om Brf Ebbas Trädgårdar här.

Halverad månadsavgift i Brf Ebbas Trädgårdar

Tack vare OBOS medlemskap kan du köpa en bostad tryggt och enkelt – och få generösa förmåner på köpet. Det innefattar rabatter på allt från byggmaterial och försäkringar, till nöjen och upplevelser.

Om du köper en bostad i Brf Ebbas Trädgårdar just nu bjuder OBOS på halva månadsavgiften 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Bli medlem och få förtur till Obos bostäder.

– Vi bygger bostäder för våra medlemmar, men förstår också att det just nu är avvaktande hos många som vill köpa nyproduktion. Därför känns det bra att kunna erbjuda möjligheten till rabatt på månadsavgiften, säger David Carlsson, operativ chef på OBOS Projektutveckling.

Ett medlemskap ger dig förtur till hela OBOS bostadserbjudande. Det innebär att du som medlem får chans att välja läge och bostad först. OBOS har även tagit fram trygga lösningar som ger dig som köpare tillträdesskydd eller skydd mot dubbla boendekostnader.

Grönt läge i Bredvik

Bredvik växer snabbt och passar dig som vill bo lugnt nära både stad och natur. Här får du det bästa av två världar, med allt som gör vardagslivet enkelt och skönt.

Vill du veta mer om Brf Ebbas Trädgårdar – klicka här.

– Norra Bergundasjön bidrar med fantastiska naturvärden och fina promenadstråk samtidigt som du också har nära till Växjö centrum, shopping på Grand Samarkand och alla aktiviteter i Arenastaden, säger projektutvecklaren Elisabeth Berntsson.

Lägenheterna har antingen balkong eller uteplats i ett fint och grönt läge. Bild: OBOS.

Med den lummiga innergården, jordnära husfasader och närheten till vattnet blir Brf Ebbas Trädgårdar ett inbjudande trädgårdskvarter. Vid husen finns mysiga umgängesytor och odlingslådor att plantera godsaker i.

Något för alla

I Brf Ebbas Trädgårdar finns en mix av välplanerade lägenheter med ett av Bredviks bästa lägen. Här kan du trivas oavsett om du flyttar till ditt första boende, ska bli sambos eller lämnar villalivet för ett mer bekvämt boende.

Se var OBOS bygger bostäder nära dig.

– Vårt kvarter har ett bra läge i början av området, nära nybyggda Pär Lagerkvistskolan. Du har goda kommunikationer in till stan, och dessutom nära ut på 23:an, säger Elisabeth avslutningsvis.