Kapellgärdet Arena: Sänkta priser på utvalda bostäder

Strax utanför centrala Uppsala börjar Kapellgärdet Arena V att ta form, nya moderna lägenheter med bland annat takterrass och bilpool i grannskapet. Nu finns det dessutom ett erbjudande om lägre priser på treor.

I grannskapet kan du njuta av en takterrass med relax och bastu.

Redan i höst är det dags för de första grannarna att flytta in i Kapellgärdet Arena V. Här väntar 35 moderna och energieffektiva bostadsrätter, med 1–5 rum och kök för alla livets olika stadier och stilar.

– Här erbjuds bra planerade lägenheter med hög standard och rymliga balkonger till ett överraskande bra pris, säger Mattias Forsberg på Widerlöv, som förmedlar lägenheterna i grannskapet.

Vill du veta mer? Klicka här.

72 kvm till nytt sänkt pris

Tänk dig att ta första klivet in i din alldeles egna trea om 72 kvadratmeter med två balkonger. Kanske blir det frukost på ena balkongen och middag på den andra? Nu är priset på just treorna med två balkonger i Kapellgärdet sänkt till 2,6 miljoner kronor. Låter det för bra för att vara sant? Det går fort, så tveka inte!

Klicka här för att se de utvalda treorna.

Grannskapet som har allt 

Gemenskap gör livet enklare och hemmet större. Förutom det som ryms inom fyra väggar, lägger Bonava vikt vid det som finns utanför hemmet. Här kan du njuta av både en takterrass med relax och bastu och en inbjudande innergård med grill, löpbana och utomhusgym. Och när du har övernattande gäster kan de sova över i föreningens övernattningslägenhet.

Såhär kan en balkong med utsikt över innergården se ut.

Området erbjuder också en ellådcykel- och elbilspool för miljömedvetna transporter, en cykelmek för din cykel samt ett garage för de som föredrar bilen.

– Förutom att det är nära till tåg och city, var möjligheten till bilpool en avgörande faktor. Med ett jobb dit jag kan promenera varje dag behöver jag ingen egen bil, berättar Ana, en av de som bor i Kapellgärdet IV.

Kika in hos Ana i Kapellgärdet Arena

Charmen med Kapellgärdet 

Kapellgärdet har ett populärt läge strax utanför Uppsalas stadskärna. Här samsas gamla vackra hus med stilren och modern arkitektur. Inte långt från området hittar du parker som Kapellgärdsparken – som både har lekplats och skateboardpark, och lummiga Stiernhielmsparken. Charmiga butiker, caféer och butikskedjor finns runt hörnet kring kvarteren vid Fyrisån, St Eriks torg och Svartbäcksgatan.

Charmiga butiker, caféer och butikskedjor finns runt hörnet kring kvarteren vid Fyrisån, St Eriks torg och Svartbäcksgatan. 

Lägenheterna i grannskapet Kapellgärdet Arena 5 blir ljusa och moderna.

Tack vare närheten till Uppsala resecentrum blir det dagliga resandet för boende i Kapellgärdet enkelt. Till Stockholms central tar det cirka 40 minuter med tåg, och under 20 minuter till Arlanda med pendeltåg. Och för bilister är du snabbt ute på E4:an.

Skydd vid dubbla boendekostnader

Det är viktigt att du känner dig trygg med ditt bostadsköp. När du köper bostad från Bonava ingår Ett tryggt köp. Det skyddar bland annat dig som köpare mot dubbla boendekostnader om du inte får din gamla bostad såld, samt tillträdesskydd om du skulle behöva skjuta fram själva inflyttningsdagen.

För att du ska känna dig extra trygg kommer det även erbjudas ränteskydd på just Kapellgärdet. Det innebär att Bonava ersätter föreningen för eventuellt ökade räntekostnader om den genomsnittliga räntan på föreningens lån överstiger 4,20 procentsnivån – som den upprättade ekonomiska planen baseras på.

– Tveka inte, ta chansen nu! Det här är ett av de sista husen som byggs i Kapellgärdet, säger Mattias Forsberg avslutningsvis.

Vill du veta mer om Kapellgärdet Arena? Klicka här.